zanimljivo snimanje

Mjesecima se pripremao za ulogu i izgubio oko 35 kila, a kolega na setu mu je bio UFC prvak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U filmu "A sada, Boom", koji možete pogledati večeras na Novoj TV u 23 sata, glavnu ulogu igra Kevin James koji je suator scenarija.

Komedija "A sada, Boom" osvojit će vas urnebesnom pričom o srednjoškolskom profesoru koji se upušta u opasan pothvat radi škole u kojoj radi. 

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

Scott Voss, koji predaje biologiju i nekad se bavio hrvanjem, odluči pomoći kolegi iz glazbenog odgoja. Naime, zbog rezova u proračunu njegov školski predmet je pred ukidanjem, a Scott zbog toga počinje zarađivati novac kao borac mješovitih borilačkih vještina. Svi ga smatraju ludim, pa i zanosna školska medicinska sestra Bella, no na kraju je baš on spona koja sve poveže. 

Scotta je utjelovio Kevin James kojeg je proslavila uloga u komičnoj seriji "Kralj Queensa". On je i napisao scenariju za komediju s Allanom Loebom. Lijepu Bellu glumi slavna Salma Hayek, a profesora glazbenog odgoja tumači Henry Winkler

Inače, Kevin se počeo fizički pripremati za film 14 mjeseci prije snimanja. Izgubio je oko 35 kilograma za lik Scotta. 

U komediji se pojavljuje i glumac Gary Valentine koji je Kevinov stariji, manje poznati brat. Nijedan od njih ne koristi pravo prezime Knipfing već imaju umjetničko koje su iskombinirali s imenom koje su im dali roditelji. Gary se pojavljivao i u seriji "Kralj Queensa" kao bratić Kevinovog lika. Valentine i James imaju i mlađu sestru Leslie Knipfing (46) koja je poznatija pod umjetničkim imenom Leslie Bibb. 

Zanimljiva je još jedna povezanost s popularnom serijom "Kralj Queensa". Naime, Kevin u filmu vozi auto koji je koristio i njegov lik u seriji u prvim sezonama. 

U filmu glumi Bas Rutten koji je bio UFC prvak u teškoj kategoriji, a poznat je i kao kickboxer i profesionalni hrvač. Upravo se priča njegovog lika Nika temelji na njegovom stvarnom iskustvu kada se zbog teške ozljede morao umiroviti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene