Dođite na dan otvorenih vrata u Heineken pivovaru

Galerija


 Pivovara HEINEKEN Hrvatska za vrijeme trajanja Dana piva Karlovac tradicionalno organizira dan otvorenih vrata. Tada ljubitelji piva mogu saznati gdje i kako nastaje Karlovačko pivo koje se, kako ponosno ističu u pivovari, proizvodi od ječma isključivo s hrvatskih polja.

PR
PR

Vezani članci Slika nije dostupna Jole velikim hitovima protresao Karlovac, večeras nastupa Ivan Zak! Slika nije dostupna FOTO Massimov glazbeni spektakl u Karlovcu

Dan otvorenih vrata održava se u utorak od 11 do 18 sati. Pivari će provesti posjetitelje kroz uzbudljiv proces proizvodnje piva. Posjetitelji će tako moći vidjeti varionicu u kojoj se kuha sladovina, pogone za fermentaciju i filtraciju te punionicu boca. Obilazak završava edukativnom i zanimljivom degustacijom brendova iz portfelja pivovare u kojoj mogu sudjelovati samo odrasli potrošači. Obilasci će biti organizirani u grupama koje će s tzv. stare porte pivovare kretati svakih sat vremena.

PR
PR

S obzirom da je pivovara proizvodni pogon, mole se svi posjetitelji da u obilazak dođu isključivo u čvrstim i zatvorenim cipelama ravnih potplata.

Inače, tradicija proizvodnje piva u pivovari u Karlovcu seže u davnu 1854. godinu.