Djeca će moći uživati u predstavi "Medo Đuro kod zubara", a 26.5. u "Maci Papučarici" te 28.5. u "Tko je Videku napravio košuljicu.

Galerija


S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da će Zagrebačko kazalište lutaka ponovno otvoriti svoja vrata u subotu 23. 5. 2020., kada vas pozivamo da nam se pridružite na izvedbama predstave Medo Đuro kod zubara koje su na rasporedu u subotu 23.5. u 11 i 18 sati te u nedjelju 24.5. u 11 sati.

Vezani članci Slika nije dostupna Ne propustite premijeru 'BAMBI' u Zagrebačkom kazalištu lutaka

Potom vas pozivamo 26.5. u 18 sati na Macu Papučaricu i 28.5.2020. u 18 sati na predstavu Tko je Videku napravio košuljicu. Raspored za lipanj uskoro će biti objavljen na stranici www.zkl.hr. Dođite nam bez bojazni jer se pridržavamo svih Preporuka za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Ujedno vas molimo i za razumijevanje i pomoć pri provedbi tih preporuka.

U dvoranu ćemo moći primiti smanjen broj gledatelja kako bismo održali potreban fizički razmak. Molimo vas da potreban razmak održavate u predvorju i dvorištu te da se bez potrebe ondje ne zadržavate. U kazalište dođite pola sata prije izvedbe kako bismo vas mogli smjestiti u dvoranu prema propisanom rasporedu i bez gužvi.

Sve ove mjere uvodimo kako bismo vam omogućili sigurno i ugodno gledanje predstava i vjerujemo da ćete nam vi u tome pomoći.
Radujemo se ponovnom susretu!