poželjet ćete još!

Mračna priča u čijem je središtu ovaj seksi duo rijetko koga neće zaintrigirati i ostaviti bez daha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Who killed Sara?" bavi se misterijom ubojstva mlade djevojke čiji je brat nepravedno osuđen zbog moćne obitelji.

"Who killed Sara?" je nova hit-serija čiji su tvorci Meksikanci i time dokazuju da su pri vrhu svjetske produkcije zajedno sa Španjolcima. 

U središtu radnje kriminalističke drame je Alex Guzman kojem smjeste ubojstvo sestre Sare i osuđen je na 30 godina zatvora, no odsluži 18 zbog dobrog vladanja. Kada izađe na slobodu, spreman je za osvetu moćnoj obitelji Lazcano koja mu je uništila život.

Naime, ostao je i bez majke kojoj nije mogao na pogreb i sada kreće u potragu za sestrinim ubojicom. Na vidjelo izlaze mnoge tajne i lanac prostitucije koji se zbiva pod krinkom uspješnog biznisa. 

Alexa je utjelovio naočiti kolumbijski glumac Manolo Cardona (43), a uz njega se ističe 31-godišnja Carolina Miranda koja tumači Elisu, članicu obitelji koja je smjestila Guzmanu. Saru je odigrala Ximena Lamadrid dok je njenog dečka Rodolfa Lazcana odglumio Alejandro Nones. 

Gledatelji daju odlične kritike seriji čija prva sezona završava neočekivano i već se nadaju novim epizodama te razrješavanju brojnih misterija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by caromirandaof (@caromirandaof)

"Zapleti su tako dobro odrađeni. Glumci su fantastično odigrali svoje uloge, a odlični su i scenarij i režija", "Trebam drugu sezonu odmah", "Odgledao sam seriju u jednoj noći zbog tolike napetosti na kraju svake epizode", neki su od komentara na kriminalističku dramu koja je izašla na streaming servisu Netflix 24. ožujka. 

Serija je povećala i popularnost atraktivne meksičke glumice koja iza sebe ima niz glavnih uloga u telenovelama među kojima su "Los Rey" i "Las Bravo". Sve više ju obožavatelja prati na Instagramu na kojem dijeli seksi fotografije u badićima, a zasad je brojka na 669.000 ljudi. 

Carolina je trenutno slobodna, a od 2016. do 2019. je bila u vezi sa četiri godine mlađim kolegom Michelom Duvalom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valeria Santos (@valeriasantosbenedetti)

Popularnost raste i Cardoni, no na žalost njegovih obožavateljica on je od 2012. u braku s influencericom Valerijom Santos te imaju sina i kćer. Manolo je glumio i u hit-seriji "Narcos". 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene