Što vi kažete?

Uskoro dolazi novi film o klincu koji ostaje sam za blagdane, no može li zaista zasjeniti original iz 1990. godine?

Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Screenshot) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Galerija

Kevin McCallister osvojio je svijet prije više od 30 godina, a ta je uloga Macaulayja Culkina vinula u zvijezde. Uskoro dolazi novi film iz popularne franšize, no fanovi nisu oduševljeni.

Još u kolovozu ove godine je čelnik Disneyja, Bob Iger, najavio da se snima novi nastavak filma "Sam u kući", a objavljen je i trailer za film koji svi željno iščekuju. Mnoge je istoga trena zanimala samo informacija hoće li se Macaulay Culkin pojaviti u novom nastavku filma, no nekoć slavni glumac na Twitteru je opovrgnuo sva nagađanja. "Bok svima. Obzirom da dobivam puno upita na ovu temu, ne, neću se pojaviti u novom nastavku filma "Sam u kući". Svima koji su uključeni želim sreću", napisao je Culkin.

Pogledaj i ovo Film ''Sam u kući'' - 3 danas je obiteljski čovjek! Već 33 godine svi ga znaju kao dječaka koji je ostao sam kod kuće, a sada se sprema za važan događaj koji je je konačno dočekao

Franšiza "Sam u kući" nastala je po ideji Johna Hughesa, a prati djecu koja tijekom praznika slučajno ostaju sama kod kuće te brane svoj dom od provalnika. Iako je originalno pripadala tvrtci 20th Century Fox, sva prava danas pripadaju Disneyju, koji velike nade polaže u novi nastavak popularnih filmova.

Najpoznatiji od svih filmova definitivno je prvi nastavak objavljen 1990. godine, u kojem osmogodišnji Kevin McCallister ostaje sam kod kuće nakon što ga roditelji zaborave i skupa s cijelom obitelji otputuju u Pariz. Film je postao najgledaniji film 1990. godine te je još danas jedan od omiljenih božićnih filmova. Film je dobio dva Oscara te je u samo jednoj godini zaradio vrtoglavih 475 milijuna dolara, a Macaulayja Culkina je vinuo u zvjezdana nebesa Hollywooda. Culkin je bio i zvijezda drugog nastavka snimljenog dvije godine kasnije, no otkako on ne igra glavnu ulogu, serija filmova skoro je pa potpuno propala.

Macaulay je od tada glumio u nekoliko filmova, no kasnije je medije punio zbog skandala, ali i svojih ovisnosti kojih se jedva riješio. Propala zvijezda nerijetko je zabrinjavala obožavatelje zbog svog ponašanja, a danas kaže kako se izbavio iz ralja ovisnosti te pokušava živjeti normalnim životom.

Alex D. Linz glumio je u trećem nastavku filma iz 1997. godine, a četvrti dio objavljen je 2002. godine. "Home Alone: The Holiday Heist" film je iz 2012. godine, a sada svi željno iščekuju vidjeti koja je ideja za najnovijeg filma iz popularne franšize.

Film "Home Sweet Home Alone" počeo se snimati prošle godine, a još je ranije potvrđeno da se snimanje odvija u kanadskom Montrealu. Ally Maki, Kenan Thompson, Chris Parnell, Aisling Bea, Pete Holmes i Timothy Simons samo su neki od glumaca koji su se pridružili filmu, no iako je prvotno najavljeno da će se i Macaulay Culkin skupa s još nekoliko kolega iz prvog filma ponovno pojaviti u omiljenoj ulozi, glumac je to sada opovrgnuo. Film će svjetlo dana ugledati 21. studenog ove godine, upravo pred sam Božić.

"Tužno je to koliko su uništili original", "Zašto jednostavno ne snime neki novi film", "Niti jedan novi film ne može zamijeniti klasik iz 1990. godine", "Ovo bi neke ljude trebalo stajati posla", samo su neki od ljutitih komentara obožavatelja filma iz 1990. godine koji se ne slažu da je dobra ideja snimati novi nastavak klasika. Po mnogima, Disney će uništiti Božić ove godine, a kako točno film izgleda saznat ćemo za mjesec dana.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa McCarthy (Foto: AFP) Melissa McCarthy (Foto: Profimedia) Melissa McCarthy i Ben Falcone (Foto: Getty Images) Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) +3 Melissa McCarthy (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kolege im se dive jer u 16 godina braka nisu imali niti jedan skandal, a evo zašto ih zovu najslađim parom Hollywooda

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) +5 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene