PR
PR

Iako ljeto kalendarski još nije gotovo, jesen je ovih dana već pokazala svoje kišno lice. Hladniji dani često znače da ostajemo u zatvorenim prostorima i krećemo se manje ali upravo je tada važno ostati aktivan kako bismo ojačali imunitet.


Kako pravilno i redovito trenirati u jesenskim danima Zagrepčani će moći otkriti na treningu Aktivne Hrvatske u Zagrebu, 14. rujna u 10 sati na platou Gradec na kojem će sudjelovati više od 200 građana.

Vezani članci PR Buđenje organizma uz Renatu Sopek i Aktivnu Hrvatsku PR Regeneracija nakon stresa uz trening Aktivne Hrvatske

 ''Jesen često koristimo kao ispriku za zatvaranje u tople domove i prestanak redovite tjelesne aktivnosti koja je jamac zdravlja. Treningom u Zagrebu pokazat ćemo kako ostati aktivan i u hladnijim danima pred nama. Trening će voditi tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a uz njih vježbače će educirati liječnici, nutricionisti, kineziolozi i psiholozi. Pozivamo Zagrepčane da iskoriste subotnje jutro kako bi na jednom mjestu dobili plan zdravog i aktivnog života!'' - najavio je trening u Zagrebu glasnogovornik projekta Stipe Cigić.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Trenerski tim na trening u Zagrebu predvodit će kineziolog Ivan Antunović uz kojeg treniraju kolege Lukrecija Dragić, Tina Živković, Patrik Kramarić i Tian Jagarić. Program će voditi Renata Sopek, liječnici Hrvatske liječničke komore vršit će mjerenje indeksa tjelesne mase dok će nutricionisti Definicije hrane educirati o prehrani. Kratko predavanje prije treninga održat će psiholozi Ana i Igor Čerenšek iz Mentalnog treninga.

‘’U subotu imamo predavanje na temu Kako uspjeti u dugo željenoj promjeni. Ono što će vježbači dobiti su konkretne upute za uspjeh. Pričat ćemo o tome što ljude najviše spriječava u ostvarenju cilja, koje su to najčešće prepreke i izgovori te kako se najbolje nositi s istim!’’ – najavio je subotnje predavanje psiholog Igor Čerenšek.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotany zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, Polinike Vaš Pregled i Sv. Katarina.

Više informacija pronađite na www.aktivnahrvatska.hr