Jeste li za igru?

Remake kultnog filma iz 1995. nema puno poveznica s originalom, ali neki detalji vam sigurno neće promaknuti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U programu Nove TV večeras ne propustite film "Jumanji: Povratak u džunglu" s početkom u 20.15 sati.

Vjerujemo kako među vama ima puno obožavatelja društvenih igara, a svi takvi večeras će uživati u programu Nove TV jer imaju priliku pogledati film o igri, i to ne bilo kakvoj već onoj u kojoj se i najluđi snovi ostvaraju.

Pogledaj i ovo showbuzz otkriveni detalji Vlasnik benzinske postaje pokrenuo je lanac prostitucije, a klijenti su mu bili velika imena glumačke scene

Riječ je o filmu "Jumanji: Dobrodošli u džunglu" iz 2017. godine, a u kojem glavne uloge igraju Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan,  a nastao je kao remake filma "Jumanji" iz 1995. godine s pokojnim Robinom Williamsom u glavnoj ulozi.

U središtu radnje nalaze se četiri tinejdžera koji pronalaze staru igraču konzolu koja ih uvuče u svoju igru, gdje postaju odrasli likovi u stvarnoj džungli.

Film nema previše poveznica s originalom iz 1995. godine, osim da su u jednoj sceni kao kipovi u džungli prikazane igraće figure koje smo mogli vidjeti prije 25 godina. No zabava je zajamčena jer se glumačka ekipa pobrinula za urnebesan humor kroz cijeli film kao i atraktivne scene, a u filmu se pojavljuje i oku ugodan i popularan pjevač Nick Jonas

"Imam osjećaj da smo stvorili nešto posebno i jedinstveno", izjavila je Karen Gillan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene