Nije se uspjelo sakriti!

Mračne i gnjusne tajne Playboyeva carstva izlaze na vidjelo, šokantni detalji mnoge su već prenerazili!

Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Galerija

U dokumentarnom filmu "Tajne Playboya", koji će uskoro ugledati svjetlo dana, bit će prikazane sve tajne carstva Hugha Hefnera.

Osnivač Playboya Hugh Hefner bio je vampir koji je manipulirao i drogirao desetke mladih žena kako bi sudjelovale u ponižavajućim orgijama, dok se u javnosti predstavljao kao zagovornik seksualne slobode – samo su neki od šokantnih detalja koji će biti predstavljeni u novom dokumentarnom filmu o njegovu carstvu.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) potresni memoari Otkrivaju se mračne tajne slavne Playboyeve vile: Što se zapravo događalo iza zatvorenih vrata?

Dokumentarni serijal "Tajne Playboya" od ukupno deset nastavaka, koji će premijerno biti prikazan 24. siječnja, trebao bi prikazati onu tamnu stranu Playboya. Serija se bavi skrivenim istinama koje će biti prikazane kroz ekskluzivne intervjue s insajderima, uključujući bivše djevojke Hugha Hefnera, Holly Madison i Sondru Theodore, kao i bivšu 'Bunny Mother' PJ Masten.

Sondra, koja danas ima 65 godina, otkriva kako je pet dana u tjednu morala sudjelovati u grupnim orgijama te da je Hugh na tjednoj bazi organizirao takozvane "Pig Nights", tijekom kojih bi doveo desetak, kako su ih nazivali, ružnih prostitutki da se druže s njegovim prijateljima.

Naime, VIP članovi Playboyevih noćnih klubova mogli su raditi što žele, a među njima je bio i cijenjeni voditelj Soul Traina Don Cornelius, koji je navodno držao dvije Playboyeve zečice kao taokinje i silovao jednu od njih.

Holly Madison, Playboyeva zečica koja je hodala s Hefnerom osam godina, progovorila je i o tome kako je Hefner odbio koristiti zaštitu tijekom seksa i kako ju je životni stil u kući čak naveo da razmišlja o samoubojstvu.

Dokumentarni serijal uključuje i intervjue s Lindom Lovelace, pornozvijezdom iz 1970-ih koja je stekla slavu filmom "Duboko grlo" i koja danas tvrdi da su je tretirali kao komad mesa i da su je prisilili na oralni seks s njemačkim ovčarom dok su Hefner i njegovi prijatelji sve to gledali.

Dokumentarac je snimljen kao kritičko preispitivanje naslijeđa kultnog izdavača Playboya, koji je preminuo 2017. u dobi od 91 godine, a koji je imao samo 27 godina kada je 1953. godine lansirao prvo izdanje kultnog časopisa. S legendarnom Marilyn Monroe na naslovnici, prodano je u više od 50 tisuća primjeraka i iznjedrilo je carstvo koje se održalo desetljećima.

Do 1970-ih Playboy se prodavao u sedam milijuna primjeraka mjesečno, a Hefner je otvorio desetke Playboy klubova, u koje su članovi ulazili pomoću ključa koji je doslovno otvarao ulazna vrata.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nevjera - 4 Celebrity Ljubio je samo ljepotice, nijedna ga još nije smirila, a na prvi pogled je jasno s kojim ga holivudskim glumcem uspoređuju!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene