Dar od srca!

Personalizirana pričo-bojanka najslađi je poklon za sve mališane, a k tome je još i besplatna!

Pričo-bojanka Tvornice snova - 1 Pričo-bojanka Tvornice snova - 1 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Pričo-bojanka Tvornice snova - 2 +0 Pričo-bojanka Tvornice snova - 1 Galerija

Danas je dostupno toliko opcija, da izabrati poklon svojem djetetu, nije nimalo lak zadatak. No dar od srca ne mora koštati ništa – dapače, može biti potpuno besplatan!

Za to se pobrinula Tvornica snova, hrvatski brend personaliziranih knjiga, koja je ove godine olakšala zadatak svim roditeljima, ali ne samo njima. Kreativna ekipa je za svoj 10. rođendan odlučila pokloniti potpuno besplatnu personaliziranu božićnu pričo-bojanku koju svatko može preuzeti putem linka

Sve je krenulo od jedne sjajne ideje, a u deset godina Tvornica snova skupila je 20 mladih entuzijasta koji šire priče koje osnažuju djecu i povezuju obitelj. Okosnica svake priče je ljubav, podrška i privrženost, temelji svake obitelji – podsjetnici koji su nam potrebni više nego ikada prije!

Možda su najpoznatiji po personaliziranim knjigama, inovativnim i unikatnim poklonima – idealnim spojem najmodernije tehnologije i stare dobre knjige. Tako je njihov bestseller "Kako sam došao na svijet“ u 2020. godini dobilo svako peto novorođeno dijete, a mali hrvatski brend je u deset godina plasirao proizvod koji je traženiji čak i od najpopularnijeg brenda pelena!

"Nema boljeg poklona od dobre knjige koja ostaje zauvijek. Posebno ako je personalizirana i napravljena na ovakav način na koji Vi radite. Prekrasan uvez, boje, tekst, kvaliteta, jednostavna narudžba i brza dostava“, otkrila je mama Mirna koja je bila oduševljena slikovnicom!

"Prekrasna knjiga, jedva čekam Božić i vidjeti oduševljenje svog djeteta kada pročita svoje i bracino ime na koricama, a tek ostatak knjige, jedva čekam! To nam je prva naručena knjiga, ali nikako ne posljednja“, svoje je iskustvo podijelila i mama Patricija.

Njihove knjige su prodane u preko 70.000 primjeraka, a besplatni sadržaji poput personaliziranih bojanki i personaliziranog pisma Djeda Mraza primilo je preko 100.000 mališana u Hrvatskoj! Ako želite mališane koje volite ovaj Božić razveseliti korisnim poklonom kojeg će čuvati cijeli život i oko kojeg će se okupljati cijela obitelj, personalizirana knjiga Tvornice snova mogla bi biti pun pogodak!

Za blagdane su pripremili čak dvije Božićne personalizirane knjige, Čarolija badnje noći za jedno dijete i Grad snježnih jahača za braću i sestre u kojoj je moguće uključiti čak do 4 djece. Ako želite da vam personalizirana knjiga stigne za Božić, svoj primjerak možete naručiti najkasnije do 18.12.2021.

Marija je već naručila svoj primjerak kako bi stigao na vrijeme kao poklon iznenađenja ispod božićne jelke: "Ne mogu ni opisati svoje oduševljenje, knjiga je odlična, smiješna, zanimljiva. Pročitala je odmah u jednom dahu, plakala i smijala se. Ispunila me radošću i ne skidam smiješak sa lica. Bit će to prekrasan poklon. Hvala Vam puno!“

Personalizirati knjigu zapravo je jako jednostavno i zabavno jer svako od nas može sudjelovati u kreiranju svoje priče s par klika – možete prilagoditi tekst, likove u priči kako bi bili najsličniji stvarnim likovima, možete ostaviti i osobnu posvetu, kao i do dvije osobne fotografije koje se mogu otisnuti u knjizi za dugotrajnu uspomenu.

Predivne priče našle su svoj put i van granica Hrvatske, pa se personalizirane knjige mogu naći na njemačkom, poljskom i srpskom jeziku – i tu ovi kreativci misle stati! Svatko zaslužuje da se njihova priča ispriča, zar ne?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene