"Sex Education"

Nova sezona serije koju bi neki roditelji najradije zabranili djeci je stigla, a odnos njezinih zvijezda poseban je i van ekrana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Treća sezone serije "Sex Education" ovih je dana stigla na male ekrane.

Nova sezona serije "Sex Education" podigla je veliku prašinu, a ono što je čini dodatno intrigantnijom je odnos njezinih glumaca, kako na ekranu, tako i izvan njega.

To se naročito odnosi na Maeve i Otisa, odnosno glumce koji ih utjelovljuju Emmu Mackey i Asu Butterfielda jer malo tko nije primijetio kemiju koja postoji između njih dvoje. Stoga se brojni gledatelji pitaju postoji li između njih dvoje nešto više od običnog prijateljstva u stvarnom životu.

Maeve je nedavno prekinula dugogodišnju vezu i to ubrzo nakon što je upoznala Asa, dok on svoj privatni život uspješno krije od znatiželjne javnosti.

Serija  inače prati živote učenika, školskog osoblja i roditelja izmišljene škole Moordale, koji prolaze kroz brojne osobne dileme, nerijetko povezane sa seksualnim užicima. Uz to prikazuje emocionalne i hormonalne promjene likova, nesposobnost ostvarivanja talenata, te važnost naslijeđa i rasnog identiteta.

Osim Emme i Asa, u seriji se u glavnim ulogama pojavljuju i Ncuti Gatwa, Gillian Anderson, Connor Swindells, Aimee Lou Wood, Kedar Williams-Stirling i drugi, a u kakvim su se avanturama ovog puta našli najbolje da otkrijete sami. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene