Sve njih ujedinio je poseban božićni koncert, koji će se održati u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u petak 21. 12. s početkom u 20 sati.

Galerija


Ovogodišnji advent donosi glazbeno-koncertnu priču drugačiju od svih ostalih.

Vezani članci Nina Badrić - 3 Nina Badrić objavila fotografije iz Međugorja i ispričala što je tamo radila: ''Nevolja nema ime, a heroji su do nas'' Nina Badrić Je li korona ubila zabavu? Nema koncerata, glazbenici na mukama, evo tko se okrenuo novim poslovima

Nakon dugo vremena Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo i Vesna Pisarović, naći će se zajedno na istoj pozornici, pripremajući vam večer za pamćenje.

Sve njih ujedinio je poseban božićni koncert, koji će se održati u velikoj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u petak 21. 12. s početkom u 20 sati.

Ovom prigodom Tony Cetinski otkrio nam je: "Uvijek mi je lijepo nastupiti, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme, kada smo svi, više raznježeni.

Ovaj posljednji mjesec u godini uvijek je za sve nas poseban, po energiji i po svemu. Bit će mi čast nastupiti, i siguran sam kako ćemo uživati svi zajedno na koncertu u Lisinskom. Vidimo se!"

Publika će tako imati prilike uživati u izvedbama nekih od najljepših domaćih, ali i stranih božićnih pjesama. Sve navedeno dogodit će se uz odličnu pratnju orkestra Josipa Cvitanovića, što je najbolja glazbena pozivnica, koja se nikako ne odbija.

Za poseban doživljaj cjelokupne večeri pobrinut će se mlade snage, dvojac koji oduševljava interpretacijama u jednom od najpoznatijih televizijskih showova Jure Brkljača i Marko Kutlić. Uz njih će nastupiti još jedna zvijezda nove glazbene scene - David Temelkov.

Na sve spomenuto, dodatnu čar donijet će i dječji zbor Zagrebački anđeli, kao i violončelist Emanuel Pavon.
Jedno je svakako sigurno, u pomno osmišljenom programu i odabranim pjesmama uživat će sve generacije. Neka dobre želje putuju, a s njima i dobra pjesma, kao i najljepši trenuci, jer upravo je to cilj blagdana.

Uz sva ova poznata lica KD Vatroslav Lisinski bit će najpoželjnije mjesto ovoga adventa u gradu.

Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri

Bila je dance zvijezda, a sada se pojavila u nevjerojatnom izdanju: Pogledajte besprijekornu figuru