jednostavno briljantno!

Hanks u drugačijem izdanju dobio mnoštvo hvalospjeva, kao i njegova izvanredna 12-godišnja kolegica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film "News of the World" naišao je na pozitivne reakcije publike koja hvali glumu Toma Hanksa i njemačke glumice Helene Zengel.

Tom Hanks snimio je prvi vestern u karijeri i još jednom dobio samo mnoštvo pozitivnih reakcija gledatelja. 

Pogledaj i ovo Tom Hanks Žestoke kritike Tom Hanks doživio neugodno iznenađenje, nominiran je za čak tri Zlatne maline: Pojavljuje s gomilom lateksa na licu i ima bizaran naglasak

Riječ je o filmu "News of the World", u kojem je utjelovio kapetana Kidda, veterana Američkog građanskog rata koji pristane odvesti djevojčicu Johannu njezinu ujaku i ujni. Naime, nju je prije nekoliko godina otelo indijansko pleme Kiowa, a sada se može konačno vratiti kući. Neobični dvojac treba proputovati stotine kilometara i pritom se suočava s raznim opasnostima. 

Film je snimljen prema istoimenom romanu Paulette Jiles iz 2016., a djevojčicu Johannu odigrala je 12-godišnja njemačka glumica Helena Zengel. 

Gledatelji su puni hvale za film, pogotovo za oskarovca Hanksa, za kojeg tvrde da nema uloge koju nije odigrao vrhunski. "Tom Hanks je apsolutno fantastičan. Taj čovjek je svjetsko blago!", "Kakva divna priča", komentirali su na Twitteru. 

Nije im promaknula ni izvrsna Helena. "'News of the World' je jednostavno briljantan. Tom Hanks je uvijek odličan, ali izvedba Helene Zengel kao dječje glumice je izvanredna!", "Helena Zengel wow!", istaknuli su. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene