"Tell me a story"

Seksi Crvenkapica i njezina još seksepilnija baka u bajkovitoj i konfuznoj krimi sapunici

Tell me a story (Screenshot: YouTube) Tell me a story (Screenshot: YouTube)

Bezlični likovi svi od reda izgledaju kao da su ispali iz postave Melrose Placea, a "bajkovita" radnja serije "Tell me a story" malo će koga zadržati uz male ekrane.

Kako bi likovi iz bajki funkcionirali u modernom svijetu dosad smo imali priliku vidjeti u serijama kao što su „Once upon a time“ ili „Grimm“, a odnedavno i najnovijoj uzdanici CBS-a „Tell me a Story“.

Pogledaj i ovo showbuzz Naš izbor Donosimo serije uz koje će vam vrijeme koje provodite u toplini doma brže proći

Snjeguljica, Pepeljuga i ostalo bajkovito društvo ovog puta nisu direktno iz mašte prebačeni na ulice New Yorka, ali su zato poslužili kao inspiracija ove krimi-sapuničaste melodrame

Tell Me a Story remake je meksičke serije "Érase una vez" te baš kao i original najpoznatije bajke svijeta prikazuje kao mračne psihološke trilere.

Tri praščića tako postaju pljačkaši, Crvenkapica neshvaćena tinejdžerka u disfunkcionalnoj obitelji, a Ivica i Marica brat i sestra u borbi s narko kriminalcima.

Iako se ideja na prvu možda čini zanimljivom, realizacija je, barem ako je suditi po prvih nekoliko epizoda, daleko od uspješne.

Pregršt likova u prvih nekoliko epizoda tek su sporadično dovedeni u vezu jedni s drugima, a konfuzna radnja doprinosi dojmu kako scenaristi ni sami ne znaju u kojem bi smjeru vodili priču.

Nižu se zaplet za zapletom dok radnja neprestano skače između nekoliko različitih priča pa je pravo umijeće pohvatati tko s kime gdje kada i kako.

Baš svi glumci izgledaju kao da su netom sišli s modnih pista, a na trenutke ih je teško i razlikovati. Žene su sve od reda tajanstvene, mračne i zavodljive (Crvenkapičinu baku utjelovila je Kim Catrall, najpoznatija po ulozi Samanthe u „Seks i gradu“), a muškarci opasni „zločesti dečki“ koji žive na rubu ili s one strane zakona.

Sve u svemu, bajkovita sapunica teško da će ikoga oduševiti, no ako nemate pametnijeg posla, poslužit će za ubijanje četrdesetak minuta vremena. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene