odličan odabir

Sudska drama "Anatomija jednog skandala" napeta je priča o pokušajima izbjegavanja zakona

Naslovnice knjige Anatomija jednog skandala Naslovnice knjige Anatomija jednog skandala Foto: PR

Knjiga "Anatomija jednog skandala" je oduševila čitatelje diljem svijeta, a ovu napetu priču nećete ispuštati iz ruke.

Sudska drama "Anatomija jednog skandala" napeta je priča o pokušajima izbjegavanja zakona, prikazivanja istine i krhkih emocionalnih odnosa za koje se mislilo da će trajati vječno.

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige Okoštalo srce hrabar pomak Nije ni pomišljala da bi objavila priču koju je držala u sebi, no onda je inspirirana pjesmom to učinila i preokrenula si život!

James je ministar bez portfelja u britanskoj vladi i još od studentskih dana najbolji premijerov prijatelj. No osim razuzdanih studentskih dana oni dijele tajnu koja ne smije izaći na vidjelo. Kad vlast i moć Jamesu zavrte pameću, upustit će se u neopreznu ljubavnu vezu sa svojom suradnicom koja će ga optužiti za pokušaj silovanja. Bit će to skandal koji će doprijeti do samog srca britanske vlasti. Što će na to reći premijer i kako će na suprugovu nevjeru reagirati Sophie, njegova žena? Ali konačna odluka u rukama je Kate, tužiteljice koje je sa svima upletenima u skandal bila generacijska kolegica na fakultetu, a onda je preko noći morala nestati.

Knjiga je oduševila čitatelje diljem svijeta, a ovu napetu priču nećete ispuštati iz ruke.

Sarah Vaughan studirala je engleski jezik na Oxfordu, a potom je postala novinarka. Nakon obuke u agenciji Press Association, jedanaest je godina provela u Guardianu kao novinarka i suradnica za pitanja zdravlja i politike. Taj je posao napustila pa počela raditi samostalno i pisati prozu. Rezultat je Umijeće pečenja naslijepo te još osam drugih. Godine 2016. uslijedio je roman Farma na kraju svijeta. Roman Anatomija jednog skandala objavljen je u Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama te je preveden na dvadeset i jedan jezik.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene