hrabar pomak

Nije ni pomišljala da bi objavila priču koju je držala u sebi, no onda je inspirirana pjesmom to učinila i preokrenula si život!

Naslovnica knjige Okoštalo srce Naslovnica knjige Okoštalo srce PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Naslovnica knjige Okoštalo srce Galerija

Colleen Hoover prava je senzacija u književnom svijetu i ima milijune fanova diljem svijeta, a njezina posljednja knjiga "Okoštalo srce" prevedena je i na hrvatski.

Spisateljica Colleen Hoover bila je prava senzacija i prije nego što je potpisala svoj prvi nakladnički ugovor, a svojim knjigama koje je prvo objavljivala samo u elektronskom izdanju pokorila je publiku i osvojila hordu fanova sa svih strana svijeta. Zahvaljujući nakladi Neptun na hrvatski su prevedene brojne njezine knjige, a "Okoštalo srce" posljednja je od njih.

Pogledaj i ovo showbuzz priča ledi krv u žilama Bijeg ozloglašenog ubojice iz zatvora označio joj je karijeru, njezina drama dostojna je filmskog uprizorenja

Majstorica new-adulta u ovoj knjizi je ispričala emotivnu priču Beyah i Samsona, a radi se o romanu koji se zaista ne ispušta iz ruku do posljednje stranice. Nakon što siromašna djevojka Beyah ostane bez krova nad glavom u trenutku kada smatra da joj se sreća barem malo nasmiješila, odluči se javiti svom ocu koji vodi potpuno drugačiji život od nje.

Kako nema drugog izbora, seli se k njemu i njegovoj novoj obitelji, no ono što nije očekivala tog ljeta je ljubav koja joj se slučajno dogodila, a koja joj je život iz temelja promijenila. Samson i ona naizgled nemaju ništa zajedničko, no razvojem priče ispostavi se da su sličniji nego što se na početku činilo. Ova snažna priča osvojila je milijune obožavatelja Colleen Hoover diljem svijeta te je još jednom dokazala da je spisateljica apsolutna carica svoga žanra.

Hoover je inače odrasla u Teksasu, gdje se i odvija radnja njezine posljednje knjige prevedene na hrvatski. Za svog supruga Heatha udala se 2000., dvije godine nakon što je završila srednju školu. Par je u braku dobio tri sina, a Colleen se jedno vrijeme bavila socijalnim radom.

U studenom 2011. počela je pisati svoj prvi roman "Slammed", a nije joj ni na kraj pameti bilo objaviti ga. Kada je inspirirana jednom pjesmom odlučila objaviti knjigu, dobila je ocjenu od pet zvjezdica jedne poznate knjiške blogerice. Recenzije su se počele nizati, a spisateljica je odjednom počela prodavati knjige munjevitom brzinom. Njezina prva knjiga završila je na osmom mjestu bestselera New York Timesa, a nije prošlo dugo te je objavila i njezin nastavak.

"Opasna ljubav", "Priča završava s nama", "Sve tvoje savršeno", "Verity", "Layla" i "9. studenoga" njezine su knjige prevedene na hrvatski, a milijuni Hooverinih obožavatelja diljem svijeta garantiraju vam da nećete požaliti ako pročitate bilo koju od njih. Ili sve odjednom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mick Jagger (Foto: Profimedia) Celebrity Utjehu nakon tragične smrti partnerice pronašao je u balerini mlađoj 44 godine, o njihovoj vezi bilo je puno glasina

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba - 2 Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) +1 Jessica Alba (Foto: Getty Images) Celebrity Jednu od najljepših žena svijeta rijetko viđamo u golišavom izdanju, a ona s godinama izgleda samo sve bolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene