Hit-zabava

SoulFingersi pripremaju prave blagdanske poslastice: Obavezno odite na ove koncerte!

Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Za one kojima je Iž u ovim zimskim uvjetima daleko, 1. siječnja 2019. mogu posjetiti Ljubljanu i na Kongresnom trgu od 20h uz SoulFingerse mogu okrenut stranicu kalendara i započeti prvi dan 2019. uz glazbu SoulFingersa.

I ovog prosinca SoulFingersi će zatvoriti još jednu uspješnu koncertnu sezonu u kojoj su posjetili mnoge gradove, ljetne festivale, oduševili mnogobrojne sudionike međunarodnih kongresa u HR i izvan nje.

Pogledaj i ovo Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) sjajni Soul fingersi Simpatična braća prisjetila se snježne anegdote: "Zbog njega sam odletio u mrežu"

Predvođeni živahnom soul braćom Denisom i Harisom, uživali su u svakoj minuti provedenoj na pozornici dijeleći veselje s publikom.

"Svaki put na bini, u onom koncertnom zanosu, uvijek i ponovno shvatimo kako je put u Magični svijet soula na koji smo se otisnuli davnih dana je za nas jedini ispravan put pun uzbuđenja, zabave i oduševljava nas iz sezone u sezonu. Otac nam je" dao po dolar za sreću" i ispratio nas u taj naš svijet soula. Vjerovatno nije mislio kako je baš to pravi put za njegova dva sina, ali eto nas mi smo u sedlu, veseli nas!“ kažu braća Denis i Haris.

Za kraj ove godine razveselit će i rasplesat mnoge božićne zabave i advente u gradovima, od kojih svakako treba izdvojiti koncert na Stradunu u Dubrovniku već ove subote 8. prosinca, u okviru Dubrovačkog zimskog festivala.

15. prosinca Zagrepčani i strani posjetitelji u Zagrebu će uživati u ritmovima Soul fingersa na Adventu na Stroosu.

Kao poznati ljubitelji zimskih sportova, braća Denis i Haris posebno se vesele Iškoj kraljici - neobičnoj i pomalo ludoj ideji skijaške trke na otoku Ižu, gdje se očekuje veliki broj avanturista koji će 22. prosinca nakon trke ludovati uz Soul braću i njihovu ekipu.

Za one kojima je Iž u ovim zimskim uvjetima daleko, 1. siječnja 2019. mogu posjetiti Ljubljanu i na Kongresnom trgu od 20h uz SoulFingerse mogu okrenuti stranicu kalendara i započeti prvi dan 2019. uz glazbu SoulFingersa.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Jelena Perčin (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) +0 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Celebrity Jelena Perčin pokazala kako izgleda nakon poroda: Pojavila se u ultrakratkoj haljini

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila veš-mašinu koju ne želi dotaknuti
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene