Slavko Sobin, Petra Kurtela (FOTO: PR)
Slavko Sobin, Petra Kurtela (FOTO: PR)

Who the fuc*k is Biba? govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe.


Popularni glumac Slavko Sobin ove će godine provesti Valentinovo na zaista poseban način. Miljenik domaće publike u posljednjim je pripremama za premijernu izvedbu budućeg kazališnog hita Who the fu*k is Biba? koja nas upravo na Valentinovo, 14. veljače u 20 sati, očekuje u kazalištu Luda kuća. Slavko će u društvu novopečene supruge koju utjelovljuje Petra Kurtela neplanirano završiti kod bračnog savjetnika s upitnikom nad glavom što je toliko brzo moglo poći toliko krivo?

Vezani članci Slavko Sobin Naš zgodni glumac pokazao perfektno isklesano tijelo pa usput ispričao što ga muči Slavko Sobin, Petra Kurtela (Foto: PR) Neobično Valentinovo Petre Kurtele i Slavka Sobina kod bračne savjetnice

„Veza koja se raspada, a ni sami ne znamo zašto se raspada, to smo barem jednom u životu svi proživjeli. Veze se raspadnu jer ljudima u nekom trenutku postane previše naporno raditi na njima, a onda se godinu ili godinama kasnije pitaju što bi bilo da je bilo.“ – otkrio je Slavko Sobin iz vlastitog iskustva te dodao: ”Najveća draž ove predstave je što se ne možemo ni sami dogovoriti igramo li komičnu dramu ili dramatičnu komediju, što zapravo znači da igramo život. Ja bih je najprije usporedio s romantičnim komedijama s kraja 90tih. Prije nego što je humor bio prdac i psovka.“

Who the fuc*k is Biba? govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju toliko problema da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i dugu listu svadbenih uzvanika.

Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova hit predstava koja će obići Hrvatsku i osvojiti srca publike diljem naše zemlje.

Dođite i pogledajte hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the fu*k is Biba?!

Slavko Sobin, Petra Kurtela (FOTO: PR)
Slavko Sobin, Petra Kurtela (FOTO: PR)

Došao na Grammyje pa napravio kaos: Drakeu isključili mikrofon zbog problematičnih izjava

Omiljeni glumac dobio dijete u 70. godini, 34 godine mlađa supruga rodila je dječaka