Mini serija "The Ipcress File" se početkom svibnja počela snimati u centru Zagreba, a sada se set preselio u Split gdje će biti do sljedećeg tjedna.

Galerija


Set mini serije "The Ipcress File", koji je u svibnju okupirao centar Zagreba, preselio se u Split i građanima tog grada priuštio zanimljive prizore. 

Vezani članci Lokalni izbori, ilustracija Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama Kandidati u vodstvu prema prvim privremenim rezultatima izbora REZULTATI IZBORA Plenković: "Naš rezultat je pobjednički, kakav smo i očekivali", Grbin: "Tamo gdje nismo uspjeli - mijenjat ćemo se"

Glavne uloge tumače Tom Hollander, Joe Cole i Lucy Boynton koja je privukla najviše pažnje jer je u vezi s Ramijem Malekom i oskarovac je došao s njom u Hrvatskoj da bi joj pružio podršku. 

Centar Splita su zbog potreba snimanja, koje će se tamo odvijati još sljedećeg tjedna do 13. lipnja, preplavili oldtajmeri jer se radnja serije odvija u vrijeme hladnog rata. Da bi se sve lakše odradilo na setu, neke ulice su morale biti zatvorene i promijenjen je njihov izgled. 

Kasnije će se set preseliti u Rijeku i Opatiju te Liverpoolu. Inače, "The Ipcress File" je re-make istoimenog špijunskog trilera iz 1965. godine, a serija će imati šest nastavaka. Radnja se odvija u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, a glavni protagonist je Harry Pamer, britanski narednik koji je za vrijeme Hladnog rata služio u Berlinu. U originalnom filmu igrao ga je Michael Caine, a sada ga glumi Cole. Lucy će utjeloviti Jean Courtney, asistenticu glavnog lika koji se u nju zaljubljuje.

Točan datum izlaska mini-serije još nije poznat.

Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!