interesantni prizori

Centar Splita preplavili oldtajmeri i glumci britanske serije čiji se set tamo preselio iz metropole

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mini serija "The Ipcress File" se početkom svibnja počela snimati u centru Zagreba, a sada se set preselio u Split gdje će biti do sljedećeg tjedna.

Set mini serije "The Ipcress File", koji je u svibnju okupirao centar Zagreba, preselio se u Split i građanima tog grada priuštio zanimljive prizore. 

Pogledaj i ovo showbuzz DO RANIH JUTARNJIH SATI IZNENADIO PUBLIKU Grdović u Novu godinu ušao s bocom vode u ruci

Glavne uloge tumače Tom Hollander, Joe Cole i Lucy Boynton koja je privukla najviše pažnje jer je u vezi s Ramijem Malekom i oskarovac je došao s njom u Hrvatskoj da bi joj pružio podršku. 

Centar Splita su zbog potreba snimanja, koje će se tamo odvijati još sljedećeg tjedna do 13. lipnja, preplavili oldtajmeri jer se radnja serije odvija u vrijeme hladnog rata. Da bi se sve lakše odradilo na setu, neke ulice su morale biti zatvorene i promijenjen je njihov izgled. 

Kasnije će se set preseliti u Rijeku i Opatiju te Liverpoolu. Inače, "The Ipcress File" je re-make istoimenog špijunskog trilera iz 1965. godine, a serija će imati šest nastavaka. Radnja se odvija u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, a glavni protagonist je Harry Pamer, britanski narednik koji je za vrijeme Hladnog rata služio u Berlinu. U originalnom filmu igrao ga je Michael Caine, a sada ga glumi Cole. Lucy će utjeloviti Jean Courtney, asistenticu glavnog lika koji se u nju zaljubljuje.

Točan datum izlaska mini-serije još nije poznat.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 inMagazin Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene