melem za oči

Portugalski ljepotan u nekoliko je dana prikupio hordu obožavateljica zbog uloge u novoj hit-seriji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "White Lines" prati nestanak DJ-a Alexa Collinsa, a glavne uloge imaju Laurence Fox, Daniel Mays i Angela Griffin.

"White Lines" posljednja je u nizu serija koja je osvojila Netflix i brojnu publiku, a da nije originalno na engleskom, no mnogima je za oko najviše zapeo jedan od glumaca. Radi se o Nunu Lopesu, koji je u seriji utjelovio Boxera, portugalskog "zločestog dečka", a u samo nekoliko dana skupio je hordu fanova.

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Serija "White Lines" prati nestanak DJ-a Alexa Collinsa, a glavne uloge imaju Laurence Fox, Daniel Mays i Angela Griffin. Kada njegovo tijelo pronađu 20 godina nakon nestanka, njegova sestra Zoe odlazi na Ibizu kako bi otkrila što se stvarno dogodilo te joj u pomoć priskače Boxer.

Duarte ''Boxer'' Silva glavni je zaštitar obitelji Calafat, koja na španjolskom otoku posjeduje nekoliko klubova te kontrolira svu prodaju droge. Upravo Boxer najgora je noćna mora svakog supruga kada se sprijatelji s bilo kojom ženom, a jednako se dogodilo i Zoeinu mužu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boxer WHITE LINES Available on NETFLIX . (Spoilers will be deleted and blocked) . . . . . #whitelines #boxer #makingof #mybackstagephotos @alexpinaoficial @leftbankpictures @vancouvermedia_ #nunolopes #acting

A post shared by Nuno Lopes (@nunolopes) on

Nuno Miguel Pereira Lopes portugalski je glumac i DJ te najnovije zgodno lice koje gledamo na malim ekranima, a dok je najuspješniji u portugalskim i španjolskim filmovima i serijama, u nekoliko navrata imao je izlete i na englesko govorno područje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene