Serija "Ginny & Georgia" mogla bi postati najgledanija Netflixova serija dosad, a u trenutku objavljivanja to nije očekivao baš nitko.

Galerija


Prije mjesec dana se činilo nemoguće da će serija "Ginny & Georgia" srušiti bilo kakav rekord na Netflixu, pogotovo ne onaj najgledanije Netflixove serije u povijesti.

Vezani članci Dark (Foto: IMDB) Pitanje nije gdje, već kad ćete se zaljubiti u ultramračnu seriju od čije će vam se radnje zavrtjeti u glavi When they see us (Foto: Atsushi Nishijima - © Netflix) Slučaj koji je zgrozio javnost: Brutalna miniserija o rasizmu, zločinu i kazni koja će vas šokirati

Ipak, ispostavilo se da se nemoguće dogodilo, a Forbes piše kako postoji mogućnost da za nekoliko dana "Ginny & Georgia" postane gledanija serija čak i od "Tiger Kinga", koji je dosad držao taj rekord.

Trenutačni podaci Netflixove top-liste pokazuju da serija neumorno osvaja svaki vrh diljem svijeta, a već 28 dana ova tinejdžerska humoristična drama u vrhu je svih top-ljestvica. Mogla bi postati i najpopularnija Netflixova serija dosad.

Serija "Ginny & Georgia" privukla je pažnju zbog opisa u kojem stoji da se radi o mračnoj verziji popularnih "Gilmoreica".

Radnja prati kćer Ginny i njezinu majku Georgiju, koje se sele u novi gradić u kojem kreću ispočetka. I dok je publika podijeljena u mišljenjima o seriji, jedni je vole, a drugi mrze, top-liste pokazuju kako je prevagnuo obožavateljski dio ove serije.

Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

Albina ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka nogometaša, a prizor s nove fotke koju je objavila sve je zadivio!