Pravi hit

Španjolci su nas osvojili sjajnim novim serijama, a ''Elite'' je jedna koju ne želite propustiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni mediji ističu kako je serija sjajan spoj "Tračerice" i "Slatkih malih lažljivica", a ako ste pratili te serije, nemojte propustiti "Elite".

Španjolske serije ove su godine u velikom stilu osvojile publiku diljem svijeta, no u potpuno drugačijoj formi od one kakvu pamtimo iz djetinjstva, po sapunicama. Brojne serije popularizirao je Netflix, koji se potrudio sinkronizirati serije kako bi publika mogla odabrati koji jezik želi slušati. Jedna od njih je i serija "Elite", jedna od popularnijih u Hrvatskoj trenutačno, sudeći po analitici streaming servisa.

Pogledaj i ovo Labin: Snimanje serije Šakalov dan prizori koji će obići svijet Kaos na ulicama našega grada nakon dolaska oskarovca i Netflixove ekipe, pogledajte fotografije nereda koji su napravili!

Nekoliko glumaca iz "Elite" već smo gledali u popularnoj seriji "Money Heist", a dobro znana lica sjajno su se snašla i u ovim ulogama. Treća sezona serije izašla je prije nekoliko tjedana, a zbog nekoliko detalja mogla bi vam se svidjeti.

Brojni mediji ističu kako je serija sjajan spoj "Tračerice" i "Slatkih malih lažljivica", čemu nećemo proturječiti. Priča prati ekskluzivnu elitnu školu Las Encinas u kojoj djeca bogatih roditelja rade spletke te im se čitav svemir poremeti kada u školu stigne nekoliko kolega koji su dobili školarinu, a nisu njihove klase. Nisu im priredili doček iz snova...

Tijekom tri sezone u centru priče su Samuel, Nadia, Christian, Marina, Guzman, Polo, Carla, Lucrecia i brojni likovi čije se osobni životi isprepliću sa školskima. Teen-drama puno je mračnija od onih na koje smo navikli iz američkih serija, a upravo zbog toga je i više "zarazna". Otvoreniji u svojoj seksualnosti i brutalniji u svojoj osobnosti, likovi serije "Elite" osvojit će vas odmah ako volite ovaj žanr.

Poput roditelja u "Tračerici", i španjolske verzije ponašaju se kao tinejdžeri, a njihova djeca kao odrasli ljudi. Među brojnim problemima koje ih zateknu je i nekoliko ubojstava, zatvorskih kazni te ljubavnih trokuta zbog kojih je serija unatoč žanru postala zanimljiva i široj publici.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Fox (Foto: Getty Images) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Profimedia) Samantha Fox (Foto: Getty Images) +0 Samantha Fox (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Sa 16 se pojavila u toplesu, njezino su ime tetovirali na čelo, a voljela je i muškarce i žene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene