Serija prati obitelj Carrington, jednu od najbogatijih u Americi, a sve njihove tajne i spletke prikazane su malo drugačije od originalne priče.

Galerija


Serija "Dinastija" jedna je od najpopularnijih sapunica svih vremena, a prije nekoliko godina osvojila je male ekrane u novoj postavi i s modernijom pričom.

Vezani članci Billy Campbell Slavni glumac prošetao Zagrebom bez histerije, no stao je pred naše kamere i progovorio o tučnjavi s Jennifer Lopez Joan Collins (Foto: Profimedia) Zavela 32 godine mlađeg, a izgledaju kao vršnjaci! Legendarna glumica i dalje rastura

Serija prati obitelj Carrington, jednu od najbogatijih u Americi, a sve njihove tajne i spletke prikazane su malo drugačije od originalne priče. Na Netflixu se tijekom proteklog vikenda počela prikazivati treća sezona te popularne serije, a obožavatelji su već preplavili društvene mreže pitanjima hoće li se snimati i četvrta sezona.

U centru je priče Fallon Carrington i njezin otac Blake, koji se već tri sezone natječu u vezi s vođenjem obiteljske tvrtke i osnivanjem vlastite dinastije. Za razliku od originalne serije koja se prikazivala od 1981. do 1989. godine, nova "Dinastija" smještena je u današnje vrijeme, a glavne likove prate i moderni problemi. Glavni rival obitelji uvijek je Jeff Colby, koji je u početku priče osvojio i srce mlade Fallon, no dok se priča nije rasplela, imali smo što pratiti.

Fallon je utjelovila Elizabeth Gillies, Grant Show odglumio je Blakea Carringtona, Elaine Hendrix nastavila je spletkariti ondje gdje je Joan Collins stala s Alexis Carrington, a Sam Underwood glumi njezina sina Adama.

Producenti su otkrili da će se serija vratiti i u četvrtoj sezoni na male ekrane, no planirani izlazak nove sezone pomaknut je na sljedeću godinu zbog pandemije koronavirusa. Kako ističu, originalna postava također će se vratiti, a o detaljima toga što nas čeka u novoj sezoni tek ćemo čitati.

Ronaldova zaručnica objavila obiteljsku fotku, pa ju optužili da je vulgarna i da ne nosi gaćice