Serija "Baby" se djelomično temelji na skandalu "Baby Squillo" kada je otkriveno da su dvije maloljetne srednjoškolke bile dio prostitucijskog lanca, a novcem su kupovale dizajnerske stvari.

Galerija Serija Baby Zvijezde serije Baby - 1 Zvijezde serije Baby - 2 +3 Zvijezde serije Baby - 1

Serija "Baby" izazvala je kontroverze kada je izašla 2018., no istodobno je zaintrigirala brojne gledatelje i dobila pozitivne komentare. 

Drama se djelomično temelji na skandalu "Baby Squillo" u Rimu iz 2014. Naime, tada je otkriveno da su se dvije maloljetne srednjoškolke bile dio prostitucijskog lanca, a zarađeni novac su koristile kako bi si mogle priuštiti skupe dizajnerske stvari.  

U središtu priče su Chiara i Ludovica i svaka od njih ima razlog zašto je počela prodavati svoje tijelo. Naime, Chiara živi s roditeljima koji sebe stavljaju ispred nje i upliću je u svoje drame te usto ju je dečko, koji joj se sviđa, iskoristio samo za seks. 

Ludovicu je također školski kolega upotrijebio samo za seks i pritom sve to snimio pa doživljava svakodnevna, užasna izrugivanja od ostalih učenika. Usto, bol joj nanosi i njena majka koja nije svjesna koliko joj šteti svojim ponašanjem. 

Osim njih tu se pojavljuju još brojni tinejdžeri koji se ne znaju nositi sa svojim problemima. Jednog od njih maltretiraju jer je homoseksualac što se on odvažio javno priznati, drugi prikriva činjenicu da mu se on sviđa i sudjeluje u zlostavljanju dok je treći prisiljen biti dio prostitucijskog lanca i prodaje droge. U drami ima dosta scena intimnih odnosa, ali i nasilja. 

Serija je bila kritizirana od strane talijanskog Nacionalnog centra za seksualnu eksploataciju zbog normaliziranja seksualnog zlostavljanja i prodaje seksualnih usluga maloljetnika kroz prostituciju. 

Glavne uloge tumače mladi glumci Benedetta Porcaroli (22) kao Chiara, Alice Pagani (23) kao Ludovica, Lorenzo Zurzolo (21) kao Niccolo i Riccardo Mandolini (21) kao Damiano. 

Gledatelji, koji su odgledali seriju, kažu da daje intrigantan pogled u mračni svijet, a oni koji potječu iz Italije tvrde da je sve prilično istinito i da šteta što nije više dotaknuta tema koliko su državni činovnici poput policajaca, političara i veleposlanika upetljani u ovakve užasne situacije.

Usto objašnjavaju da daje realan pogled na način kako mladi bježe od realnosti tražeći ljubav i nečiju brižnost, a pritom upadaju u ruke predatora koji ih iskoriste. 

Mnogima se sviđa tijek priče i kako su likovi razvijeni, a serija je završila s tri sezone u rujnu prošle godine. 

Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...” Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +15 Maja Šuput

Naša glumica pozirala u kratkoj haljini i iznenadila negativnim komentarom koji je dobila od kolegice: "Nemoj se javljati..." Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 5 +8 Marijana Mikulić

 

 

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju