zanimljiva serija

Putuje u budućnost kako bi vratila ljubav svog života, no modernu vješticu današnje vrijeme ne mazi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priča prati Carmen Eguiluz, koja je proputovala nekoliko stoljeća u budućnost kako bi vratila u život ljubav svog života.

Pored brojnih serija o vješticama koje su se vratile na male ekrane posljednjih godina i španjolskih serija koje su osvojile srca publike, našla se i jedna s posebnijom pričom. Netflix je objavio seriju "Siempre Bruja" tj. "Always A Witch" prvo na izvornom španjolskom, a potom i s engleskom sinkronizacijom, nakon što je dobila mnogo pažnje publike.

Pogledaj i ovo Dominic West "Krajnje neukusno" Zbog hit-serije nije mogao ustati dva dana iz kreveta, nije ga brinula samo jedna stvar: "Ja sam osjetljiva duša..."

Priča prati Carmen Eguiluz, koja je proputovala nekoliko stoljeća u budućnost kako bi vratila u život ljubav svog života. Iz svoga svijeta je prognana jer je vještica, a u modernom svijetu ne snalazi se baš najbolje. Dobila je i upute kako se vratiti kada obavi ono što treba, no nevolje koje su je snašle u modernom vremenu nemjerljive su s onima koje su joj se dogodile nekoliko stoljeća ranije. Društvo u kojem završi polako počinje shvaćati da je vještica, a njezina priča toliko je nevjerojatna da ne vjeruju da je istinita.

Producenti su iskoristili detalje sapunice s modernijim izričajem serije kako bi dobili na kvaliteti, a zapleti koji se zbivaju tijekom priče osvojili su publiku diljem svijeta. Serija je dobila i svoju drugu sezonu, a spoj prošlosti i sadašnjosti nešto je što već dugo na ovaj način nismo gledali na malim ekranima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) +2 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako je izgledala prije 40 godina u ''Plavoj laguni'', a i sad bi u 55. bez problema mogla odraditi te golišave scene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene