psihološki triler

Nestala je, a 12 godina kasnije tragovi upućuju na to da je živa: Rasplet priče koji je nemoguće predvidjeti

Knjiga Vrati me Knjiga Vrati me PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Knjiga Vrati me +0 Knjiga Vrati me Galerija

Triler "Vrati me" tjera čitatelje na propitkivanje baš svakog dijela priče i lika, a završetak rijetko tko može naslutiti.

Nakon književnih hitova "Slom" i "Iza zaključanih vrata" koji su osvojili čitatelje, B. A. Paris napisala je roman "Vrati me" i dokazala da je majstorica za psihološke trilere. 

Pogledaj i ovo Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Zna izabrati Poslije emotivnog sloma pjevačica se odmara u društvu prekrasnog dečka uz kojeg je sve lakše

Radnja prati Finna i Laylu, koji se vraćaju s odmora u Francuskoj kući u Veliku Britaniju. Par staje pokraj autoceste kako bi uzeo predah od vožnje, a kada se Finn vraća iz toaleta na odmorištu, Layla je nestala bez traga. Barem je to verzija priče koju je on ispričao policiji. 

Finn se 12 godina kasnije pomirio sa životom bez svoje nestale djevojke, a zaručio se i živi s njezinom sestrom Ellen. Njihov skladni odnos narušavaju tragovi koji se iznenada počinju pojavljivati i upućuju na to da je Layla živa. 

Uskoro Finn počinje sumnjati u sve ljude koji ga okružuju, obuzima ga paranoja i ne može više skrivati tolike tajne.

Autorica stvara napetost otkrivajući detalje iz više perspektiva, a pritom i zbunjuje čitatelje koji ne mogu naslutiti kako će psihološki triler završiti. Propitkivat ćete baš svaki dio priče i svakog lika i rasplet priče neće vas razočarati. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene