94. po redu

Nakon 35 godina dodjelu Oscara vodit će čak tri domaćina, evo tko će se naći u ulozi voditelja najvećeg holivudskog spektakla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnju 94. svečanost dodjele prestižnih filmskih nagrada Oscar vodit će tri glumice - Regina Hall, Amy Schumer i Wanda Sykes, pišu Variety i Hollywood Reporter.

Prošlo je 35 godina otkako su čak tri osobe bile domaćini najvećega holivudskog spektakla, no nikad se dosad u jednoj večeri na pozornici u ulozi domaćina i voditelja showa pri dodjeli prestižnih nagrada nije našlo toliko žena.

Pogledaj i ovo showbuzz opet na meti kritika Kim sasvim slučajno pokazala kako joj izgleda lice bez da prođe uređivanje filterima, razlika je vidljiva

Hollywood Reporter je prošli tjedan objavio da će svečanost dodjele Oscara, koju producira Will Packer, a režira Glenn Weiss, voditi tri osobe.

Pisalo se da Packer i tim koji stoji iza ceremonije dodjele Oscara traže tri voditelja koji bi vodili emisiju, a ne jednu osobu te da kane angažirati talentirane glumce ili glumice koji će biti zanimljivi raznolikoj publici.

U ponedjeljak je časopis potvrdio da će svaka od triju glumica voditi jedan sat ceremonije, a Schumer će biti glavna koordinatorica.

Predstavnici Akademije filmske umjetnosti i znanosti i Schumer, Hall i Sykes nisu odmah odgovorili na zahtjev Vanity Faira za komentar.

No neizvjesnost će trajati još samo nekoliko sati jer bi imena triju glumica i službeno trebala biti objavljena u utorak ujutro u emisiji 'Good Morning America'.

 (Hina) 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene