Vojvoda Hastings bio je jedan od omiljenih likova u seriji "Bridgerton", a utjelovio ga je zavodnik Regé-Jean Page. Glumac je objavio kako se neće vratiti u novoj sezoni serije.

Galerija


Regé-Jean Page (31) privukao je žene diljem svijeta ulogom u seriji "Bridgerton", a jednim potezom je sve njih razočarao. Na Instagramu je objavio kako se vojvoda Hastings neće pojaviti u drugoj sezoni popularne serije.

Vezani članci Regé-Jean Page - 1 Naljutio je i rastužio mnoge svojim potezom, a sada su poznati razlozi zbog kojih se odlučio na to Jonathan Bailey i Sabrina Bartlett Namučili su se da uvjerljivo odrade škakljive scene, bilo je tu puno nepredviđenih i urnebesnih nezgoda!

"Vožnja života! Bila mi je apsolutna čast biti vaš vojvoda. Nevjerojatna ekipa serije ispred i iza kamera bila je odlična i čast mi je što sam bio dio te obitelji. Sve je bilo i više od onoga što sam mogao očekivati. Ljubav prema tome je ogromna i samo će nastaviti rasti", napisao je na Instagramu Regé-Jean. Brojne obožavateljice komentirale su kako bez njega neće ništa biti isto, a zanima ih i tko će ga u seriji zamijeniti.

Vijesti je potvrdio i Netflix, a mnogi su tužni jer im je njegova uloga bila jedna od najdražih u "Bridgertonu". Objavljeno je i kako će Daphne, koju je utjelovila Phoebe Dyenvor, i dalje biti predana sestra i majka.

Regé-Jean, koji je poznat i po ulozi odvjetnika u seriji "Za narod", priznao je ranije u intervjuu da je romantičan i da je veliki obožavatelj romanse kao koncepta. "Romantika je predivna stvar i trebamo je više u svijetu. Većina stvari su u suštini ljubavne priče, što možda dio ljudi ne shvaća", ispričao je glumac koji trenutačno živi na relaciji između Londona i Los Angelesa.

Sve popularniji glumac nedavno je otkrio i da je u vezi, što je ranije uspješno skrivao. Britanski mediji izvijeszili su kako ljubi poluprofesionalnu nogometašicu Emily Brown.

Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

Hauser s Maldiva objavio sjajnu vijest koju su obožavatelji jedva dočekali, nije se radilo o prvoaprilskoj šali