Šokantan triler

Lako čitljiv roman, ali ne tako lako probavljiv: Savršena kombinacija terora, mistike i kvalitetne razrade

Šaptač Šaptač

''Šaptač“ je djelo koje govori o ljudskoj podsvijesti i demonima s kojima se svi borimo svakodnevno.

Trileri niču sa svih strana. Čitatelji ih jednostavno obožavaju. Na koju god stranu svijeta pogledamo naići ćemo na paletu knjiga koje služe za razonodu svih ljubitelja strave i užasa. Tako je, masama jednostavno nikad nije dosta.

Uz to upoznajemo i obilje autora kojima su mračne priče u malome prstu, a jedan od njih kojeg vam želimo predstaviti je Donato Carrisi. Ovaj mladi gospodin koji nam kucka strašne priče direktno iz Rima postao je svjetska senzacija. Kapa dolje Carrisiu jer je upao u struju kojom plovi velik dio planeta zemlje, a što je najbolje, nalazi se pri vrhu cunamija koji želi sada pokositi i hrvatske ljubitelje krimi romana.

Kao diplomirani pravnik i kriminalist možete zamisliti što vas može čekati u knjizi kao što je ''Šaptač“. Carrisi zna što radi. Ono jedino što bi nekima za početak moglo biti teško za želudac jest činjenica da se tu radi o istinitoj priči. Pet ubijenih djevojčica i šestu se još traži…

Tu se odmah može napraviti prva selekcija čitateljstva. Druga stvar koja bi mogla napraviti dodatnu selekciju su gnjusni prizori na kojima Carrisi nikako ne štedi. Onaj tko je slab na to bi možda bolje trebao preskočiti ovo, u detalje opisano, štivo. Naravno, rijetki su ljubitelji trilera kojima bi to moglo presuditi zaobilazak ove knjige. Ali sve u svemu vam možemo sa sigurnošću reći da vas autor neće poštedjeti.

Usudili bismo se reći da je ovo djelo jedan dobar prototip psihološkog trilera. Mnogi će reći da je prepun terora, međutim, ako pogledate dublje uočit ćete da se radi o trileru koji preispituje ljudsko stanje uma u kriznim situacijama.

''Šaptač“ je djelo koje govori o ljudskoj podsvijesti i demonima s kojima se svi borimo svakodnevno. Mislit ćete da možete predvidjeti koji vas kraj čeka, no prekretnice će se događati iznova i iznova, a na kraju ćete moći ostati samo u šoku.

Ovo je djelo koje je savršena kombinacija terora, mistike, kvalitetne razrade i zadovoljavajućeg kraja. Ne dajte se zavarati naizgled naivnim izražajem Donata Carrisia. Lako je čitljiv, ali možda ne tako lako probavljiv.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene