Knjiga koja razoružava emocije

Priča o zastrašujućim tajnama zbog kojih nije jasno kako je jedno prijateljstvo opstalo godinama

Kao zvijezda u noći Kao zvijezda u noći

Spisateljica Kristin Hannah u svijetu je poznata kao autorica sjajnih priča o kojima razmišljate još tjednima nakon što ih pročitate, a knjigom "Kao zvijezda u noći" pogodila je "u sridu".

Sva pitanja na koja su vam trebali odgovori nakon knjige "Ulica krijesnica" otkrit ćete u nastavku predivne priče "Kao zvijezda u noći".

Spisateljica Kristin Hannah u svijetu je poznata kao autorica sjajnih priča o kojima razmišljate još tjednima nakon što ih pročitate, a knjigom "Kao zvijezda u noći" pogodila je "u sridu" što se tiče otkrivanja likova i njihovih tajni.

Priča prati veliko prijateljstvo Kate i Tully, koje su sve samo ne slične, a u prvom dijelu knjige otkrile su nam tajne koje su s jedne strane toliko zastrašujuće da nam u nekim trenucima nije ni jasno kako su održale tako divno prijateljstvo koje je trajalo godinama.

Već prve stranice knjige "Kao zvijezda u noći" otkrivaju nam dosta toga. Tully pokušava održati obećanje koje je dala Kate na samrtnoj postelji – da će uvijek biti pri ruci Kateinoj djeci – ali što ona zna o majčinstvu i o tome kako se brinuti za druge ljude?

S druge strane, tu je Marah, Kateina kći koja se jako teško nosi s majčinom smrću. Njezin otac Johnny svim silama nastoji održati obitelj na okupu, ali gubi dodir s Marom, koja je potonula u svoju tugu i ne želi se nikome povjeriti.

Čini se kao da joj nitko i ništa nisu važni sve dok se ne zaljubi u mladića koji joj vraća osmijeh na lice i odvodi je u svoj opasni, mračni svijet. Otkrivamo i svijet Dorothy Hart, hipijevke koja se nekoć nazivala Oblak i koja je Tullyna majka. Dorothy se želi iskupiti i napokon biti majka svojoj kćeri, ali da bi u tome uspjela, mora se suočiti s najmračnijim strahovima i razotkriti ružne tajne iz vlastite prošlosti.

Svi likovi u cijeloj knjizi dosta su izgubljeni, a dok pokušavaju popraviti jedan krhki dio svoje veze, na vidjelo dolaze nove tajne na koje nisu spremni. Vrtlog njihovih priča na kraju otkriva i to koliko im je svima stalo, no nalaze se u trenutku života kada ne mogu previše ponuditi nikome. Ova će vas priča potaknuti na razmišljanje o vlastitim odnosima, ali na najbolji mogući način unatoč težini svega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene