"Rat profesora" prvi je film koji je Richie Keen režirap i drugi film u kojem zajedno glume Ice Cube i Tracy Morgan. Možete ga pogledati večeras u programu Nove TV.

Galerija


Američka komedija "Rat profesora" režisera Richieja Keena iz 2017. godine po objavljivanju je zaradila preko 40 milijuna dolara, a ovu simpatičnu uspješnicu možete pogledati večeras u programu Nove TV od 23:30 sati.

Vezani članci Naslovnice knjige Anatomija jednog skandala Sudska drama "Anatomija jednog skandala" napeta je priča o pokušajima izbjegavanja zakona Naslovnica knjige Svetac, surfer i direktorica Provjerite zašto je Sharma već desetljećima među najpopularnijim autorima iz područja self-helpa i motivacije

Priča prati dva nastavnika koji dolaze u sukob. Na jednoj strani je Day koji igra ulogu blagog čovjeka, a na drugoj je grublji Cube koji ga izaziva na dvoboj. Niti nijedna od njihove dvije životne filozofije ne funkcionira u javnoj školi te sukob postaje puno veća metafora za sistem i stvari koje se trebaju promijeniti.

Zvijezde filma su Ice Cube i Charlie Day, a sudeći po pričama slavnog repera, scene tučnjave snimali su čak osam dana. "Rat profesora" prvi je film koji je Richie Keen režirao i drugi film u kojem zajedno glume Ice Cube i Tracy Morgan.

Film je najavljen 2013. godine, a u produkciju je ušao dvije godine kasnije, te je jednako toliko trebalo za odrraditi postprodukciju. Čitav film snimljen je u američkoj Atlanti.

Nazivaju je "boginjom ljepote": Ova slavna plavuša je prije braka sa zgodnim glumcem ljubila nekoliko kolega