Nešto drugačija lista

Kome treba "Sam u kući": Probudite Grincha u sebi uz top 5 antibožićnih filmova

Sam u kući (Foto: Profimedia/Dnevnik.hr) Sam u kući (Foto: Profimedia/Dnevnik.hr) Profimedia/Dnevnik.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sam u kući (Foto: Profimedia/Dnevnik.hr) Umri muški (Foto: Profimedia) Elf (Foto: Profimedia) +0 Bad Santa (Foto: Profimedia) Galerija

"Sam u kući", "Divan život", "Čudo u 34. ulici".... Iako mnogi baš svake godine uživaju u ovim božićnim klasicima, sigurni smo da ima i onih kojima su se sladunjavi blagdanski filmovi već popeli na vrh glave.

Ako vas duh Božića još nije zahvatio, naši prijedlozi antibožićnih filmova pomoći će vam da da probudite Grincha u sebi.

UMRI MUŠKI

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin kao Kevin McCallister - 9 Bio je superzvijezda, ali... Evo zašto Macaulay Culkin zapravo nije glumio u trećem nastavku kultnog filma "Sam u kući", mnogi su ga zbog toga krivili!

Bruce Willis i njegova legendardna neuništiva potkošulja samo su željeli provesti blagdane s obitelji, no umjesto toga moraju se boriti protiv grupe međunarodnih terorista. Omiljeni film Joeyja i Chandlera iz prijatelja savršen je izbor za sve one kojima su dojadile božićne komedije.

KOLO SREĆE

Tko može zaboraviti scenu u kojoj pijani Djed Mraz bivšim kolegama podmeće drogu ili urnebesnu Jamie Lee Curtis kao Ingu iz Švedske. Dan Aykroyd i Eddie Murphy zvijezde su legendarne komedije koja čini sve kako bi se oduprijela duhu Božića.

GREMLINI

Neodoljivo zastrašujući Gremlini publiku diljem svijeta zabavljaju već više od 30 godina. Što ima ljepše nego proslaviti blagdane gledajući kako umirovljenici lete kroz prozor. Slatki Gizmo i njegovi ne tako slatki prijatelji savršena su blagdanska razbibriga.

BAD SANTA

Nijedna lista antibožićnih filmova ne bi bila potpuna bez „Zločestog Djeda Mraza“, zlobne i pijane antibožićne komedije s nezaboravnim Billyjem BobomThortonom. Kao što slogan filma kaže, zločestog i pijanog Djeda Mraza ovisnika o seksu naprosto nije briga jeste li bili dobri.

VILENJAK

Kao da Will Ferrell obučen u kostim božićnog vilenjaka nije dovoljno smiješan, tu je scena u kojoj glavni junak pobere batine pred hrpom histeričnih klinaca. Veliki kinohit diljem svijeta je zaradio 220 milijuna dolara te inspirirao istoimeni mjuzikl na Broadwayu i animirani televizijski specijal.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene