Za svakog ponešto!

Što gledati ovog vikenda? Donosimo pet hit naslova uz koje se možete dobro zabaviti

Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman, Meryl Streep (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman, Meryl Streep (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon, Zoe Kravitz, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman, Meryl Streep (Foto: Getty Images) Dark (Foto: Youtube Screenshot) It\'s Bruno (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sex Education (Foto: Youtube Screenshot) Galerija

Donosimo preporuke kvalitetnih serija čija bi vas radnja mogla zabaviti ovih ljetnih dana.

Big Little Lies

Pogledaj i ovo showbuzz priča ledi krv u žilama Bijeg ozloglašenog ubojice iz zatvora označio joj je karijeru, njezina drama dostojna je filmskog uprizorenja

Nedavno je izašla druga sezona HBO serije Big Little lies u kojem glavne uloge imaju Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, a iznenađenje druge sezone je izvrsna gluma Meryl Streep.
Ekranizacija bestselera s komičnom i mračnom radnjom u malenom kalifornijskom gradiću u kojem svaki mještanin skriva neku mračnu tajnu, a sve se vrti oko nekoliko žena koje pokušavaju sakrit, ali i otkriti misterije. Vrhunska gluma

Good Wife

Na Netflixu se može pronaći 7. sezona ove popularne i izvrsne odvjetničke serije koja se oslanja na život Alicije Florrick čiji je muž i državni odvjetnik Peter izazvao seks skandal, nakon čega se ona vraća odvjetničkoj karijeri nakon 15 godina kao juniro asistent u respektabilnom odvjetničkom uredu u Chicagu. Napeti i zanimljivi slučajevi prožeti su kroz svih 7 sezona, kao i privatne intrige i život glavnog lika.

Dark

Druga sezone njemačke SF horor serije Dark od nedavno je dostupna na Netflixu. Prva sezona bila je apsolutni hit. Uz originalni scenarij, nadnaravne i timetravel situacije koje su na prvu malo komplicirane za pohvatati, oduševit će sve SF fanove.

It's Bruno

Kratki serijal za sve ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca. Na pomalo neobičan, ali realističan način u kratkim 10-minutnim skečevima prikazuje se svakodnevica pasa i njihovih vlasnika u Brooklynu. Humoristično, pomalo hipsterski i zabavno.

Sex Education

Humoristična i zabavna serija o dogodovštinama jednog tinejdžera čija mama je otkačeni seks terapeut, a koju glumi Gillian Anderson, poznatija kao Scully iz Dosjea X. Prisluškivanje terapije njegove mame dovodi do pokretanja uspješnog biznisa u srednjoj školi i rješavanja problema (ljubavnih i seksualnih) učenika. Pomalo provokativna i otvorena serija obrađuje i otvara neka pitanja o koja su inače tabu tema u mnogim društvima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Iva i Mirko Alilović, Sandra Perković (Foto: Facebook) +6 Iva i Mirko Alilović, Sandra Perković (Foto: Facebook) Celebrity Sandra Perković nikad bujnijim dekolteom ostavila fanove bez teksta: "Sve ljepša i ljepša"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene