"Cabaret - koncert za žlice i gitaru" autorski je projekt Nikole Nediće i Maria Joveva.

Galerija


Žlice i gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Vezani članci Judita Franković Brdar i Marko Braić (Foto: Ana Šesto) Priča o Titonu sada i na kazališnim daskama Teatra na Trešnjevci Priča o borbi s rakom dojke (PRiredba Studio) Od ponora bolesti do uživanja u životu: Dirljiva priča o tome kako bolna iskustva oblikuju najbolje u nama

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije.

Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev. Nakon ispita, koji je izveden na sveučilisnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

Zagrebačka premijera u produkciji Teatar EXIT i Kazališta Ullysses održat će se u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) 13. veljače, u 21 sat, a publika će ju u slobodnoj prodaji moći pogledati u 19 sati.

Ulaznice za izvedbu 13. veljače u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (lica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

Uspješno završena operacija: Liječnici spasili ruku teško stradale voditeljice!

Koji sretnik! 43-godišnja supruga slavnog glumca privlačila poglede u kupaćem kostimu

Plakala u emisiji uživo: Jovana Joksimović nije mogla suspregnuti suze kad je čula za stravičnu nesreću kolegice