Uglazbljena poezija

Ne propustite zagrebačku premijeru predstave "Cabaret - koncert za žlice i gitaru"

Predstava \ Predstava \"Cabaret - Koncert za žlice i gitaru\" (Foto: A. Saška Mutić) A. Saška Muti? 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Predstava \ Galerija

"Cabaret - koncert za žlice i gitaru" autorski je projekt Nikole Nediće i Maria Joveva.

Žlice i gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Pogledaj i ovo Cabaret - Koncert za žlice i gitaru (Foto: Teatar Exit) "Koncert za žlice i gitaru" Otkačeni cabaret neobičnih instrumenata koji će vam barem na jednu večer odagnati sve brige

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije.

Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev. Nakon ispita, koji je izveden na sveučilisnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.

Zagrebačka premijera u produkciji Teatar EXIT i Kazališta Ullysses održat će se u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) 13. veljače, u 21 sat, a publika će ju u slobodnoj prodaji moći pogledati u 19 sati.

Ulaznice za izvedbu 13. veljače u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (lica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +2 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Uspješno završena operacija: Liječnici spasili ruku teško stradale voditeljice!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) +0 Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty) Celebrity Koji sretnik! 43-godišnja supruga slavnog glumca privlačila poglede u kupaćem kostimu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) +0 Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Celebrity Plakala u emisiji uživo: Jovana Joksimović nije mogla suspregnuti suze kad je čula za stravičnu nesreću kolegice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene