Zagrebačka premijera filma "4 ruže" o noćnom životu Beograda.

Galerija


Beograd već dugi niz godina nosi epitet "party" destinacije Balkana. Provod u "gradu grijeha", kako ga mnogi nazivaju, zagarantiran je te se o odličnom noćnom provodu u Beogradu priča danima nakon.

Vezani članci Film Jingle Jangle: A Christmas Journey - 4 Neviđena čarolija očekuje nas u toploj priči o izumitelju neobičnih igračaka, velikoj krađi, ali i ljubavi Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno

Debitantski film "4 ruže", redatelja Vasilija Nikitovića, upravo donosi priču o noćnom provodu u Beogradu. A kako to izgleda kada neiskvareni ljudi dođu u "pokvareni grad", možete pogledati pretpremijerno u Kaptol Boutique Cinema u utorak, 25. veljače.

Velika glumačka imena u filmu "4 ruže" donose nam priču jednog običnog čovjeka kojeg su privukla svjetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju otkrivamo dileme i ideje s kojima se svatko od nas susretne prije ili kasnije. Šule u Beograd dolazi iz provincije i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobiva nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kojem će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub '4 ruže' otvorit će svoja vrata. Svaka noć u klubu pamtit će se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote.

"Film je, osim izvrsne skladateljice Marije Jelić, okupio i poznate glazbenike i bendove iz Hrvatske, Srbije i BIH – Rambo Amadeus, The Kuguars, Lollobrigida, Kal, Sevdah Baby, domaći Pavel i drugi, tako da se, osim za prizore i glumačku ekipu, pripremite i za famozan soundtrack.

U filmu glume: Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Milutin Milošević, Nada Macanković, Dragana Dabović, Sonja Kolačarić.

Pretučena bivša zaručnica Vladimira Klička vrištala ispred svog doma: "Ubio je boga u meni"