Nova dimenzija pisanja

Predstavljena knjiga koja će ogoliti vašu životnu svakodnevnicu: "Ljubav, beba, blagostanje i sranje"

Autorice knjige (Foto: Ivana Šešo) Autorice knjige (Foto: Ivana Šešo) ivana šešo 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Na predstavljanju knjige pojavila se i Severina (Foto: Ivana Šešo) Na predstavljanju knjige došle su mnoge javne osobe (Foto: Ivana Šešo) +0 Autorice knjige (Foto: Ivana Šešo) Galerija

Emina Pršić i Ivana Šešo izgradile su se na hrvatskoj spisateljskoj sceni, a novom knjigom dokazale su da imaju viziju kako se približiti čitateljima i bez imalo skrivanja približiti im stvarnost koja se zove život.

 

Pogledaj i ovo Naslovnica knjige Okoštalo srce hrabar pomak Nije ni pomišljala da bi objavila priču koju je držala u sebi, no onda je inspirirana pjesmom to učinila i preokrenula si život!

U prekrasnom ambijentu La Grma boutique održana je promocija knjige autorica Emine Pršić i Ivane Šešo, “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”.

Treća je ovo u nizu knjiga, Emine Pršić i Ivane Šešo, koja kroz jedan specifičan, jednostavan, ali i inovativan način pisanja donosi priču o ljubavnim vezama i kaosu koji se događa rođenjem djeteta. Već samo predstavljanje knjige, izazvalo je veliku pažnju i oduševljenje prisutnih, jer su i Emina Pršić i Ivana Šešo ukratko, a opet toliko konstruktivno ne samo približili knjigu, nego prikazali svakodnevicu u njenom najrealnijom obliku, bez imalo uljepšavanje, upozoravajući da je život svuda oko nas. Baš takav, kakav je. i da ga trebamo živjeti punim plućima, ne skrivajući emociju i uživati u svemu dobrom, ali i lošem što nosi. Kroz nas, brak, djecu, obitelj.

 

Da će ova knjiga vrlo brzo zadobiti “povjerenje” javnosti i da bi mogla postati nezaobilazno štivo mnogih bračnih parova, ali i različitih generacija bez obzira na spol i godine, potvrdio je i dolazak mnogih javnih osoba iz društvenog života Zagreba i Hrvatske, koji su ne samo došli podržati ove dvije izvrsne autorice, već i vidjeti kako završava njihova odlična trilogija.

Podršku Emini Pršić i Ivani Šešo između ostalog došli su dati i: Severina i Igor Kojić, Lana Jurčević, Lana Klingor Mihić, Dalibor Petko, Antonija Šola, dizajnerica Kristina Burja, vlasnica Fancy Cakea - Ana Marcelić, Zdravko Šljivac, Ivana Paradžiković, Anja Alavanja, zamjenik ravnatelja policije Josip Ćelić, doktor Mario Ćuk, Vladimir Faber, državna tajnica Maja Pletikosa ali i mnogi drugi koji su dio sebe pronašli već u uvodnim riječima autorica knjige.

 

Ivana Šešo i Emina Pršić Prasnikar svojom trećom knjigom o kaosu koji se događa u ljubavnim vezama i kasnije (nakon „Nedostaje? Ne! Dosta je“ i „Kad te bajka sastavi, a život rastavi“) zatvaraju puni pripovjedni krug. Od izlaska iz noćne more veze osuđene na propast, do bajke pronalaženja idealnog partnera i konačno u ovoj knjizi, zasnivanja obitelji, Ivana i Emina pričaju upozoravajuću pripovijest bračnog para i svega što pri rođenju djeteta ne bi trebalo napraviti.

Ivana Šešo kolumnistica je i spisateljica. Diplomirana defektologinja koja radi kao savjetovateljica. Bavi se psihosocijalnim razvojem djece i mladih te partnerskom, odnosno bračnom problematikom. Unatoč tome, katkad se iznenadi kada joj životni partner ne čita misli, a ona bi to baš htjela. Odgoj svoje kćeri drži najvećim životnim privilegijem.

 

Emina Pršić je medicinska sestra i diplomirana odgajateljica koja je mislila da je zrela i spremna za majčinstvo, a rođenjem kćeri Leilani spoznala je da teorija o njezi, skrbi i odgoju djeteta često pada u vodu kada se dođe do praktičnog dijela. Posebno kada je u pitanju vlastito dijete. Zaljubljenica u život, knjige i putovanja. Kolekcionarka sretnih trenutaka, hedonistica i egalitaristica. Spisateljica, voditeljica i glazbenica, svestrana mama trenutačno dvogodišnje Leilani, sretno udana žena radoholičara, umjetnica u pronalasku vremena za sve navedeno. Zabavljačica u društvu i vječiti optimist.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene