Pretpremijera predstave zakazana je za 27. studeni u 20 sati, a premijera za 30. studenog u 20 sati.

Galerija


O PREDSTAVI:

"GospOUdinNOUbadi" predstavnik je svih malih ljudi koji u cijelom ovom besmislu koji nas okružuje, ne traži samo ono čega nema (smisao), nego se usuđuje tražiti nešto više – život barem donekle dostojan čovjeka.

Vezani članci Pluća (Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell) Kazališni dragulj koji čak i teške egzistencijalne krize čini lakše podnošljivima dirnut će i najhladnija srca Konstelacije (Foto: Teatar Exit) Jeste li već pogledali najpoetičniju, a najmanje razvikanu predstavu u Zagrebu?

Naš mali, veliki junak ostaje u istom danu i bez posla i bez djevojke, a vrlo brzo će ostati i bez svoje i mamine kućice ukoliko ne dostavi potrebnu dokumentaciju da je ta kućica baš njegova. Stisnut je uz rub jer je oko na kućicu bacio lokalni tajfun Grabijel Gramzivić.

GospOUdinNOUbadi prisiljen je na posljednju bitku u svom malom životu, bitku protiv moćnih neprijatelja poput birokracije, nepotizma i naročito opasnog gospodina Nihilizma. Hoće li u toj bitci pobijediti ili će postati još jedan broj u nizu koji je izgubio baš sve?! Smijući se besmislu možemo li se nadati da će bar jednom u životu pobijediti mali čovjek? Pa makar to bilo u kazališnoj predstavi.

Tekst i režiju potpisuje Saša Anočić,  a uloge igraju Karlo Bernik, Domagoj Ivanković, Jasmin Novljaković i Saša Anočić. Za kostimografiju je zadužena Jasminka Petek Krapljan, scenografiju Jelena Sušac, a glazbu potpisuje Matija Antolić.

Predstava je nastala u suradnji sa Akademijom za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Studira u Milanu i prelijepa je: Dikan se pohvalio kćeri Lanom i nazvao ju svojim suhim zlatom