Netflix je objavio da će petu i završnu sezonu globalno popularne španjolske serije "La Casa de papel" objaviti u rujnu.

Galerija


Zadnja sezona s deset epizoda zapravo će biti razdvojena u dvije polusezone, objavio je Netflix. Prvih pet epizoda bit će dostupno 3. rujna, a drugih pet 3. prosinca ove godine.

Vezani članci Severina Pozirala u pripijenom topu i pokazala malo čipke, fanovi ju ne prestaju hvaliti: "Tebi godine idu u rikverc" Money Heist Od pjevača zavidne karijere i bivših vojnika do jednoga Hrvata: Ovo su glumci trenutačno najpopularnije serije

Serija o neobičnim pljačkašima nacionalne kovnice novca pod vodstvom genijalnog Profesora počela se emitirati 2017. na španjolskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je njezin potencijal prepoznao Netflix i preuzeo njezinu daljnju produkciju. Globalno se emitira pod nazivom "Money Heist".

U kasnijim sezonama skupina se ponovo okupila i krenula u novi poduhvat, pljačku španjolske nacionalne banke, gdje su ostali blokirani i moraju pronaći izlaz.

"Baš kad se činilo da ništa ne može poći po krivu, na scenu stupa najsnažniji neprijatelj - vojska. Približava se kraj najsmjelijoj pljački u povijesti, koja će se na koncu pretvoriti u rat", najavio je zadnju sezonu njezin autor Alex Pina.

Među pljačkašima, koji se umjesto osobnim imenima nazivaju imenima gradova, jednu od uloga ima i hrvatski glumac Luka Peroš.

(Hina) 

I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida

Dok se raspravlja je li ovo što ima na sebi uopće haljina, neki su na ovoj fotki primijetili nešto sasvim drugo