Za sve fanove SF-a!

Posljednja četiri dana Fantastic Zagreb Film Festivala na dvije lokacije na Tuškancu nude spektakularne filmove!

FZFF (Foto: PR) FZFF (Foto: PR) pr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju FZFF (Foto: PR) FZFF (Foto: PR) FZFF (Foto: PR) +0 FZFF (Foto: PR) Galerija

Pred nama su posljednja 4 dana Fantastic Zagreb Film Festivala! Ne porpustite priliku za uživanje u SF-ovima.

Ljetna pozornica Tuškanac postala je premala za sve ljubitelje žanrovskog filma! Zbog toga zagrebačka publika do kraja Fantastic Zagreb Film Festivala može uživati i u filmovima u Kinu Tuškanac od 19 sati.

Pogledaj i ovo showbuzz Novosti iz prve ruke Svjetske zvijezde, razni televizijski stručnjaci i tvorci holivudskih serija stižu u Hrvatsku

Program je u tom starozagrebačkom kinu otvorio kultni vestern i remek-djelo Sama Peckinpaha Divlja horda iz 1969. godine, a sve se nastavilo na već dobro poznatoj lokaciji, Ljetnoj pozornici Tuškanac gdje je publika uživala u američkom indie SF hitu Planet nade (Prospect) u kojem otac i kći putuju na udaljeni planet u potrazi za dragocjenim organskim blagom.

Nadolazeći dani donose vječne žanrovske kultne klasike i vrhunske premijere! U četvrtaku 19 sati u Kinu Tuškanac gledamo fantastičan animirani hit Ruben Brandt, Kolekcionar dok se na Ljetnoj pozornici od 21:50 prikazuje kultni akcijski SF Terminator iz 1984. godine u režiji Jamesa Camerona s legendarnim Arnoldom Schwarzennegerom! U petak 5. srpnja pripremite se za pravo izvanzemaljsko iskustvo: Noć Aliena!

Od 19h u Kinu Tuškanac prikazuje se briljantan dokumentarac Alien: porijeklo (Memory: The Origins Of Alien), koji je svjetsku premijeru imao na Sundanceu i koji govori o tome kako je nastalo remek-djelo Ridleya Scotta, a nakon toga na Ljetnoj pozornici Tuškanac u 21:50 slijedi nezaboravni Osmi putnik (Alien) koji ove godine slavi 40. rođendan povodom čega Fantastic Zagreb prikazuje digitalno restauriranu kopiju u 4K rezoluciji!

U subotu u 19h u Kino Tuškanac gdje možete uživati u crnohumornom remek-djelu Dr. Strangelove ili: Kako sam naučio ne brinuti i zavolio bombu velikog Stanleya Kubricka a nakon toga stignete na Ljetnu pozornicu Tuškanac pogledati spektakularan švedski space SF Aniara koji je poharao svjetske festivale.

Film koji ne smijete propustiti! Posljednjeg dana festivala u Kinu Tuškanac čeka vas genijalan Mirai, još jedno japansko anime remek-djelo koje potpisuje veliki Mamoru Hosod a na Ljetnoj pozornici Tuškanac od 21:15 kreće službeno zatvaranje 9. Fantastic Zagreb Film Festivala kada prikazujemo film američki klasik Goli u sedlu (Easy Rider, 1969) o dvojici motorista na proputovanju Amerikom u potrazi za slobodom. Legendarni film ceste i kultni klasik koji je postao celuloidni mit o američkom snu slavi 50. godišnjicu, a nezaboravne uloge ostvarili su Jack Nicholson, Peter Fonda i Dennis Hopper!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandužikuć (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Mario Mandžukić (Foto: Instagram) +3 Mario Mandžukić (Foto: Instagram) Celebrity Najbolji promotor Hrvatske: Mario Mandžukić oduševio videom naše obale koja ljepotom oduzima dah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene