David Schwimmer je potvrdio Grahamu Nortonu da kreće u Los Angeles, gdje će snimati novu sezonu kultnih "Prijatelja".

Galerija


Godinu dana otkako su objavili da se snimanje novih epizoda popularnih "Prijatelja" odgađa zbog pandemije koronavirusa, sada je objavljeno da će se slavna šestorka ipak ponovno okupiti i to već sljedećeg tjedna.

Vezani članci James Michael Tyler (Foto: Screenshot) Pamtimo ga po izblajhanoj kosi i otkačenim košuljama, no na okupljanju kultnih "Prijatelja" mnogi ga nisu prepoznali Lisa Kudrow Čitav svijet zna ju kao vrckavu Phoebe, ali zanimljivo je čime se bavila prije nego što se proslavila kao glumica!

Daily Mail piše da će se nove epizode "Prijatelja" početi snimati u Los Angelesu. Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i Matthew Perry krenut će tako u nove avanture u već dobro poznatom studiju. Vijesti je prvi potvrdio David Schwimmer koji je kroz deset sezona popularnog sitcoma utjelovio Rossa Gellera.

"Idem u Los Angeles i krećemo snimati nove nastavke "Prijatelja". Vidjet ću cijelu ekipu prvi put nakon nekoliko godina", rekao je Schwimmer za show Grahama Nortona koji će se emitirati ovoga vikenda.

Navodno će svaki "prijatelj" zaraditi između 2,25 i 2,5 milijuna dolara za posebnu epizodu. Serija "Prijatelji" snimana je u ukupno deset sezona, od 1994. do 2004. godine.

Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

Pokorio je svijet isklesanim torzom i plavim uvojcima, a nevjerojatno je kako prvi muški supermodel izgleda u 63. godini