Jedva čekamo!

Počelo je snimanje novog filma o Jamesu Bondu – BOND25

James Bond (Foto: PR) James Bond (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju James Bond (Foto: PR) James Bond (Foto: PR) James Bond (Foto: PR) Rami Malek (Getty Images) +0 Rami Malek (Getty Images) Galerija

Novi Bond u kina stiže u travnju 2020. godine.

Jučer su službeno objavljene ključne informacije o 25. filmu iz serijala o agentu Njezina Veličanstva – Bondu, Jamesu Bondu.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Kako se i očekivalo, Daniel Craig će i u novom filmu glumiti Agenta 007, a partnerica mu je i dalje Lea Seydoux, koja utjelovljuje Madeleine Swann. U ponovljenim ulogama vraćaju se i Ralp Fienes (M), Ben Whishsaw (Q), Naomie Harris (Miss Moneypeny).

Kao glavni negativac pojavljuje se oskarovac Rami Malek, koji je zadivio filmski svijet svojom nedavnom ulogom Freddieja Mercuryja.

Redatelj filma je Cary Joji Fukunaga, koji se proslavio radom na HBO-ovoj seriji „Pravi detektiv“ i Netflixovoj drami Manijak.

Bond je napustio aktivnu službu, no njegova je „penzija“ kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijat će se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te u Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Novi Bond u kina stiže u travnju 2020. godine.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Ovako izgleda jedna od najljepših stražnjica na svijetu bez fotošopa i filtara
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene