Potrudio se

Za ulogu u jednoj od najpopularnijih komedija morao je naučiti neke posebne vještine, a nosio je i kilt

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Dempsey odigrao je sjajnu ulogu u omiljenoj komediji "Kako ukrasti nevjestu" koju večeras gledamo u programu Nove TV.

Obožavateljice šarmantnog Patricka Dempseyja mogu odahnuti jer ih večeras u programu Nove TV s početkom u 23.30 očekuje romantiča komedija "Kako ukrasti nevjestu" s njim u glavnoj ulozi.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Riječ je o jednoj od najpopularnijih američkih komedija u kojem Patrick, inače zvijezda serije "Uvod u anatomiju" igra zgodnog i uspješnog Toma koji nema problema s ljubavnim životom i zavođenjem lijepih žena. Sve dok jednog dana ne shvati da nešto osjeća prema prijateljici koju glumi Michelle Monaghan i da je ona ta uz koju bi želio provesti život. No, naravno tu će se cijela priča malčice zakomplicirati. 

Patrick se za tu ulogu stvarno potrudio pa je naučio žonglirati tanjurima kao ulični perfomer, a svoje fotografije iz mlađih dana je velikodušno ustupio tvorcima filma za potrebe snimanja scena iz studentskih dana, a na oduševljenje obožavateljica snimio je scene u kiltu.

U filmu se osim Patricka pojavljuje još jedno poznato lice iz "Uvoda u anatomiju", a riječ je o Kevinu McKiddu koji u seriji glumi njegova dobrog prijatelja, a u filmu će se naći na suprotnim stranama.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene