Poseban doživljaj

Svečano je porinut "Teatar uz more", a "Vla Vla Vlajland" još jednom oduševio prepuno gledalište

Festival Teatar uz more - 3 Festival Teatar uz more - 3 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Festival Teatar uz more - 1 Festival Teatar uz more - 3 Festival Teatar uz more - 4 +0 Festival Teatar uz more - 2 Galerija

U Splitu je svečano otvoren najveći kazališni festival u Hrvatskoj "Teatar uz more".

Čast da otvori festival pripala je Splitu omiljenoj glumici Eciji Ojdanić s cabareom Ivana Lea Leme "Vla Vla Vlajland" koja se rasprodala i ovog puta u rekordnom roku.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Još jednom je "Vlajland" oduševio prepuno gledalište u Lori, no po prvi puta na ljetnoj sceni koja će narednih mjeseci biti centar kazališnog života. Na odličnoj izvedbi i vrlo hrabrom podvigu projekta "Teatar uz more" Eciji su čestitali brojni gledatelji među kojima i Tanja Mravak, Ivica Ivanišević, Hari Rončević i Petra Kraljev.

"S razlogom se uvijek posebno ističe splitska publika jer takve energije nema nigdje kao u mom Splitu. Baš zato me posebno veseli što imamo priliku zahvaliti upravo njima kroz niz odličnih predstava koje će se održati u sklopu "Teatra uz more". Znam da Vas nećemo razočarati", poručila je Ecija Ojdanić.

19. i 20. svibnja s početkom u 20:30 sati publiku očekuje pretpremijera jednog od najintrigantnijih kazališnih komada "Tesla - razotkrivanje anđela". Vladimir Posavec- Tušek i Momčilo Otašević izvrstan su glumački tim s kojim ćete uživati u razotkrivanju trilera koji se odigrao posljednjeg sata života genijalnog znanstvenika Nikole Tesle.

U nedjelju i ponedjeljak, 23. i 24. svibnja stižu "Majstori" u režiji Krešimira Dolenčića, još jedan hit iz kazališta "Moruzgva" koji će kao i prethodne uspješnice vrlo brzo pridobiti dalmatinsku publiku. Ecija Ojdanić, Petra Dugandžić, Matija Šakoronjo, Siniša Ružić, Ivan Colarić glumačka su imena kojima je zasluženo pripala uloga da otvore veliku scenu "Teatra uz more".

Posljednja u nizu odličnih kazališnih predstava na svibanjskom repertoaru "Teatra uz more" je ona Gradskog kazališta Scena Gorica "I živjele su sretno...?". Kako izgleda suvremena institucija bračnog suživota i što sve može poći po zlu zorno će Vam prikazati Katarina Baban, Mia Krajcar, Sara Moser i Selma Mehić.

Ako se po jutru dan poznaje, s ovako oduševljenom publikom na otvorenju "Teatar uz more" ima dugu i sretnu budućnost u gradu pod Marjanom!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Premijer Andrej Plenković u Šibeniku +0 Albina Grčić Celebrity I premijer Plenković se oglasio nakon ispadanja Albine s Eurosonga, pogledajte kako je komentirao situaciju!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 5 +0 Albina Grčić - 2 Zanimljivosti Bijesne reakcije na Albinino ispadanje s Eurosonga: ''Hrvatska je tako opljačkana da boli, tražimo pravdu, ovo je šok!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene