Objavljen je novi službeni trailer za petu sezonu serije "La Casa de Papel" koja na Netflix stiže u rujnu.

Galerija


Serija "La Casa de Papel" u kratkom je roku zaludila gledatelje diljem svijeta i obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju prikazivanje pete, ujedno i posljednje sezone.

Vezani članci Albina Albina s prijateljicama otpjevala "Bella Ciao", poslušajte kako zvuči njihova izvedba pjesme dobro poznate fanovima hit-serije! Darko Perić Srbin iz serije koja je zaludjela svijet ukrao show na crvenom tepihu u Veneciji, ovakav nije mogao proći neopaženo!

Nestrpljenje će dodatno podići novi brutalni trailer koji je Netflix objavio na službenom YouTube kanalu i koji je najavio spektakularni završetak megapopularne španjolske serije.

Zadnja sezona s deset epizoda zapravo će biti razdvojena u dvije polusezone, objavio je Netflix. Prvih pet epizoda bit će dostupno 3. rujna, a drugih pet 3. prosinca ove godine i po tome će se razlikovati od prethodne četiri sezone.

Serija o pljačkašima nacionalne tvornice novca pod vodstvom genijalnog Profesora počela se emitirati 2017. godine na španjolskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je njezin potencijal prepoznao Netflix i preuzeo daljnju produkciju. Globalno se emitira pod nazivom "Money Heist".

U kasnijim sezonama skupina se ponovo okupila i krenula u novi pothvat, pljačku španjolske nacionalne banke, gdje su ostali blokirani i moraju pronaći izlaz.

Među pljačkašima, koji se umjesto osobnim imenima nazivaju imenima gradova, jednu od uloga ima i hrvatski glumac Luka Peroš.

Celzijusi samo rastu zbog prizora kojima Nives mami poglede, minijaturni bijeli badić jedva joj je obuzdao obline!

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine