"The Irregulars" serija je koja će uskoro doživjeti svoju premijeru i od koje se već sada puno očekuje.

Galerija


Objavljen je dugoiščekvani trailer za novu seriju "The Irregulars" čija se premijera očekuje tijekom sljedećeg mjeseca, s nešto drugačijim zapletom u kojem se pojavljuje i detektiv Sherlock Holmes, nego smo navikli gledati u dosadašnjim ekranizacijama o tom legendarnom liku.

Naime, skupina takozvanih neprilagođenih u seriji će raditi na rješavanju nadnaravnih zločina koji su se u Londonu dogodili u 19. stoljeću. Točnije, u najavi možemo vidjeti seriju demonskih ubojstava koja su se dogodila u gradu čija je sudbina u rukama petero mladih ljudi.

Njihova se skupina temelji na uličnoj bandi Baker Street Irregulars koja se inače sastoji od detektiva i koja se pojavljuje u brojnim knjigama Sira Arthura Conana Doylea, inače tvorca legendarnog Holmesa. Oni će biti u središtu radnje i njihovo spašavanje grada.

U njoj će se naći Bea koju glumi Thaddea Graham, njezina mlađa sestra Jessie koju je utjelovila Darci Shaw, njihovi prijatelji Billy, Spike i Leopold koje glume Jojo Macari, McKell David i Harrison Osterfield.

"Želio sam da serija bude uzbudljiva, zastrašujuća i vrlo svježa, s likovima dostupnima mlađoj publici, a sadržavat će i natprirodne elemente koji donose neku vrstu viktorijanskog horora koji se uvelike razlikuje od onoga što biste očekivali u romanima Sherlocka Holmesa", izjavio je redatelj serije Tom Bidwell. 

Sherlocka će u seriji glumiti Henry Llody-Hughes najpoznatiji po ulozi Marka Donovana u filmu "The Inbetweeners", dok će njegova pomoćnika dr. Watsona utjeloviti Royce Pierreson iz "Line of Dutyja".

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Šuput pozirala u sobi koju je uredila za sina, pazila je na svaki detalj: "Spremni za tebe, ljubavi!"