Ovog listopada u kina dolazi animirana obiteljska komedija ''Obitelj Addams'', koja prikazuje zgode i nezgode slavne obitelji.

Galerija


Animiranu komediju režirali su Conrad Vernon i Greg Tiernan a temelji se na likovima koje je stvorio američki karikaturist Charles Addams, poznat po svojim izuzetno mračnim i jezovitim likovima.

Morticia Addams vrlo je odana mužu i djeci te je svojevrsno blijedo ljepilo koje drži obitelj na okupu. Zlobni ali dobar Gomez Addams strastveno je zaljubljen u svoju suprugu te se jako uzrujava oko problema koje najčešće sam zakuha. Njihova kći Wednesday Addams sjajna je, ali uvijek loše raspoložena tinejdžerka koja ima dugu pletenu kosu i specifičan smisao za humor. Desetogodišnjak Pugsley Addams obožava upadati u probleme. Ujak Fester odnosno Fester Addams veseljak je dobre naravi koji je neprekidno u sukobu s zakonom.

Obitelj Addams ulazi u sukob se Margaux Needler, lokalnom TV zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova, te se pod svaku cijenu želi riješiti Addamsovih iz svojeg susjedstva. Nevolja nikada ne dolazi sama pa Addamsovima u goste dolazi bliža i šira obitelj, što dodatno šokira Margaux i lokalno stanovništvo.

Kako će to završiti, pogledajte u kinima od 31. 10., a crtani film bit će sinkroniziran.

Obitelj Addams prvi se put pojavljuje u obliku stripa 1938. godine. O obitelji Addams snimljeno je nekoliko filmova i serija, a možda je nepoznatiji istoimeni igrani film iz 1991. godine u kojem glavne uloge tumače Angelica Huston, Raul Julia, Christina Ricchi, Christopher Lloyd te Jimmy Workman

Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta