Nije ispunio očekivanja!

Unatoč dobrim kritikama i svim posebnostima, novi je Bond podbacio u američkim kinima

Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig - 1 Daniel Craig - 2 +0 Ben Whishaw i Daniel Craig Galerija

"Za smrt nema vremena", najnoviji film serijala o Jamesu Bondu, zaradio je na početku prikazivanja u SAD-u 56 milijuna dolara, što je nešto manje od očekivanja i svjedoči da se čak i jedan od najslavnijih filmskih brendova mora boriti na tržištu koje je nakon pandemije pretrpjelo radikalne promjene.

Najnoviji film o tajnom agentu 007 trebao je prema procjenama u prva tri dana prikazivanja zaraditi 60 do 70 milijuna dolara. Premda zarada od 56 milijuna nije tako loša, ukupna zarada za vikend trebala je biti veća jer je film dobio dobre kritike i posljednji je film s Danielom Craigom u ulozi tajnog agenta.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Ne voli pažnju Daniel Craig u izlasku s kćeri ljepoticom za koju rijetki znaju da i postoji, već joj je 30 godina, a paparazzi su je dosad snimili samo nekoliko puta

Ovakva zarada na početku prikazivanja bila bi za neke filmove velik uspjeh, napose u vrijeme pandemije, ali "Za smrt nema vremena" nije običan film. Na njegovo je snimanje potrošeno 250 milijuna dolara, bez troškova marketinga koji iznose više od 100 milijuna. Dodajte tomu desetke milijuna zbog kašnjenja jer je film trebao izaći u travnju 2020. prije nego mu je pandemija poremetila planove.

Filmski stručnjaci ocjenjuju da bi ovaj film samo od prikazivanja u svjetskim kinima trebao zaraditi barem 800 milijuna dolara.

Kada je riječ o Bondu, franšiza ima brojne marketinške partnere poput Rolexa, Aston Martina i drugih koji bi mogli pomoći da se ublaže mogući gubici.

(Hina) 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +8 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najpoželjniji neženja ne može se nadiviti ljepoti svoje supruge, gutao ju je očima dok su svi gledali samo u njezin trbuh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene