"Za smrt nema vremena", najnoviji film serijala o Jamesu Bondu, zaradio je na početku prikazivanja u SAD-u 56 milijuna dolara, što je nešto manje od očekivanja i svjedoči da se čak i jedan od najslavnijih filmskih brendova mora boriti na tržištu koje je nakon pandemije pretrpjelo radikalne promjene.

Galerija Daniel Craig Daniel Craig Daniel Craig +26 Daniel Craig

Najnoviji film o tajnom agentu 007 trebao je prema procjenama u prva tri dana prikazivanja zaraditi 60 do 70 milijuna dolara. Premda zarada od 56 milijuna nije tako loša, ukupna zarada za vikend trebala je biti veća jer je film dobio dobre kritike i posljednji je film s Danielom Craigom u ulozi tajnog agenta.

Vezani članci Ana De Armas i Daniel Craig Lijepa Kubanka za In magazin je ispričala sve o odnosu s Danielom Craigom, ali i zašto je plakao na snimanju filma! Kate Middleton - 2 Kate Middleton ukrala show na premijeri novog Bonda i bacila ostale u drugi plan, svi se slažu da nikada nije bila ljepša!

Ovakva zarada na početku prikazivanja bila bi za neke filmove velik uspjeh, napose u vrijeme pandemije, ali "Za smrt nema vremena" nije običan film. Na njegovo je snimanje potrošeno 250 milijuna dolara, bez troškova marketinga koji iznose više od 100 milijuna. Dodajte tomu desetke milijuna zbog kašnjenja jer je film trebao izaći u travnju 2020. prije nego mu je pandemija poremetila planove.

Filmski stručnjaci ocjenjuju da bi ovaj film samo od prikazivanja u svjetskim kinima trebao zaraditi barem 800 milijuna dolara.

Kada je riječ o Bondu, franšiza ima brojne marketinške partnere poput Rolexa, Aston Martina i drugih koji bi mogli pomoći da se ublaže mogući gubici.

(Hina) 

Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi" Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo +26 Petar Grašo

Nekad najpoželjniji neženja ne može se nadiviti ljepoti svoje supruge, gutao ju je očima dok su svi gledali samo u njezin trbuh! George i Amal Clooney George i Amal Clooney George i Amal Clooney +22 George i Amal Clooney

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju