Ogromna tragedija

Svi su ju jednostavno obožavali, a onda je uslijedio šok: Ubila ju je najbolja prijateljica uoči 24. rođendana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Život Selene Quintanille prekinut je tragičnim događajem, a nove generacije sada će imati priliku saznati sve o njoj u seriji koja nosi njezino ime.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez davne 1997. godine utjelovila je na velikom platnu legendarnu glazbenu zvijezdu Selenu, čiji je život tragično završio, a upravo je ta uloga bila među prvima u Jenniferinoj bogatoj karijeri.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Ovih dana s emitiranjem će početi nova dramska serija na tu temu naziva "Selena: The Series", a Jennifer je otkrila što o tome misli na društvenim mrežama.

"Volim Selenu, bila je velik dio mog života i moje karijere. Jedva čekam da pogledam novi film. Uloga Selene je bila prekretnica moje karijere. Tako da sam bila jako uzbuđena kada sam vidjela najavu za novi projekt o njezinu životu", objavila je na Instagramu i dodala kako misli da će to biti sjajan način da nove generacije upoznaju Selenu.

Kada ju je ona glumila imala je samo 26 godina, a svi su uspoređivali njezinu nevjerojatnu sličnost s preminulom zvijezdom.

Serija bi s emitiranjem trebala krenuti početkom prosinca, a u glavnoj će se ulozi naći 30-godinja glumica Christian Serratos. Radnja bi trebala biti podijeljena u dva djela, a prvi će se sastojati od šest epizoda u trajanju od sat vremena. Osim Christian, u seriji glume i Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemi Gonzalez i Seidy Lopez.

Selena Quintanilla bila je prozvana kraljicom tejano glazbe, obožavana pjevačica i kantautorica, te ujedno i jedna od najprodavanijih latino umjetnica tijekom 90-ih godina, ali i u povijesti latino glazbe prema Billboardu. Rođena je 16. travnja u Teksasu 1971. godine, a za svoj doprinos glazbi bila je nagrađena i prestižnom Grammy nagradom.

Selenin život je stao u trenutku kada ju je ubila njezina prijateljica i bivša menadžerica Yolanda Saldivar. Preminula je 31. ožujka 1995. godine, samo 16 dana prije svog 24. rođendana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prije 30 godina zapamtili smo ih kao mokre bandite: Pogledajte kako danas izgledaju Marv i Harry iz kultnog božićnog filma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene