radi po svom

Nicole Kidman skinula se do kraja i snimila vruće scene s 20 godina mlađim kolegom, zbog golih scena ranije se našla u problemima

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Instagram) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) +0 Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Galerija

Nicole Kidman izazvala je kontroverze eksplicitnim scenama u filmovima "Eyes Wide Shut" i "Birth", a sada se ponovno skinula do kraja u seriji "Nine Perfect Strangers".

Holivudska glumica Nicole Kidman (54) još je jednom potvrdila da joj skidanje za ulogu ne predstavlja nikakav problem, iako je zbog toga često bila kritizirana u javnosti.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

U novoj seriji "Nine Perfect Strangers" koja se emitira na streaming servisu Hulu opet se skinula do kraja te je snimila scene seksa s 20 godina mlađim kolegom Mannyjem Jacintom. Vrući prizori kod gledatelje su izazvali lavinu reakcija na društvenim mrežama i mnogi su komentirali kako je Manny pravi srećković.

Kidman se ranije zbog golišavosti već nekoliko puta našla u problemima. Prvi put joj se to dogodilo kada je 1999. godine s tadašnjim suprugom Tomom Cruiseom glumila u filmu "Eyes Wide Shut" koji je izazvao brojne kontroverze zbog njihovih eksplicitnih scena seksa.

Nicole je izazivala kontroverze i 2004. filmom "Birth" zbog scene u kojoj se kupa s kolegom, tada 10-godišnjim dječakom Cameronom Brightom. Na filmskom festivalu u Veneciji, Australka je progovorila o tome.

"Nije da sam htjela snimiti film u kojem ljubim 10-godišnjeg dječaka. Htjela sam napraviti film u kojem shvaćate ljubav", istaknula je.

Prošle se godine skinula i u seriji "Slom" u kojoj je snimila vruće scene s mladom talijanskom glumicom Matildom de Angelis.

Unatoč kritikama, nastavila je raditi po svome, a nedavno je u intervjuu za E News' Daily Pop otkrila i što njezin godinu dana mlađi suprug, glazbenik Keith Urban, misli o njezinu skidanju i scenama seksa s kolegama.

"Moj suprug je umjetnik pa razumije sve to. Ne miješa se u te stvari uopće. Pogleda film ili seriju kada je već sve snimljeno, scenarij ne čita unaprijed. Tako da zaista ne zna što se na setu događa. On ima svoju karijeru koja ga dosta zaokuplja", izjavila je Nicole koja je s Keithom u braku 15 godina.

Inače, serija "Nine Perfect Strangers" napravljena je prema romanu Liane Moriarty, inače poznate kao autorice romana "Male laži" u čijoj je adaptaciji također glumila Nicole. Radnja prati devet potpunih stranaca koji se susretnu u wellness odmaralištu gdje svaki od njih pokušava okrenuti novu stranicu u svojem životu. Kidman glumi šeficu wellnessa, Mashu, koja nadgleda skrbi za pacijente i nadgleda njihov oporavak, a osim u glumačkoj, našla se i u ulozi izvršne producentice.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene