dirljiva priča

Spojila ih je životna tragedija, iako su potpuna suprotnost: Njihovo prijateljstvo se našlo na najtežoj kušnji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bestseller "Ulica krijesnica", koji ima i nastavak "Fly Away", spisateljce Kristin Hannah dobit će svoju seriju, a prva sezona je najavljena za 31. prosinac 2020.

Emotivna knjiga "Ulica krijesnica" spisateljice Kristin Hannah konačno će dobiti svoju ekranizaciju na radost brojnih obožavatelja ovog bestsellera. 

Pogledaj i ovo Labin: Snimanje serije Šakalov dan prizori koji će obići svijet Kaos na ulicama našega grada nakon dolaska oskarovca i Netflixove ekipe, pogledajte fotografije nereda koji su napravili!

Netflix je objavio trailer o drami koja prati život dvije žene Tully i Kate, koje su potpuna suprotnost, od njihove tinejdžerske dobi pa sve do 40-ih godina kada se događa golema promjena za njih. Njih je spojila životna tragedija zbog koje su ostvarile nevjerojatnu bliskost. 

Čak i u trenucima kada ih putevi razdvoje, one ne odustaju jedna od druge. No njihovo divno, veliko prijateljstvo, kakvo je mnogima neostvarivo, suočit će se s najtežom kušnjom. 

Katherine Heigl glumi Tully dok je Kate utjelovila Sarah Chalke. Dio glumačke postave su i Ben Lawson, Beau Garret, Yael Yurman i Ali Skovbye. 

Prema dosadašnjim najavama, prva sezona serije će na Netflixu izaći 31. prosinca 2020. i imat će 10 epizoda. 

Inače, Kristin Hannah je poznata po veoma emotivnim i dirljivim knjigama koje tjeraju suze na oči pa nema sumnje da će i serija tako djelovati na gledatelje. Usto, bestseller "Ulica krijesnica" ima i nastavak "Fly Away" pa neće nedostajati materijala za ekranizaciju.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene