Bestseller "Ulica krijesnica", koji ima i nastavak "Fly Away", spisateljce Kristin Hannah dobit će svoju seriju, a prva sezona je najavljena za 31. prosinac 2020.

Galerija


Emotivna knjiga "Ulica krijesnica" spisateljice Kristin Hannah konačno će dobiti svoju ekranizaciju na radost brojnih obožavatelja ovog bestsellera. 

Vezani članci Scena iz serije Kraljičin gambit Oduševila čitav svijet: Djevojka koja u sirotištu uči igrati šah postaje svjetska prvakinja, a ovo je priča koja topi srca Serija Hollywood Vlasnik benzinske postaje pokrenuo je lanac prostitucije, a klijenti su mu bili velika imena glumačke scene

Netflix je objavio trailer o drami koja prati život dvije žene Tully i Kate, koje su potpuna suprotnost, od njihove tinejdžerske dobi pa sve do 40-ih godina kada se događa golema promjena za njih. Njih je spojila životna tragedija zbog koje su ostvarile nevjerojatnu bliskost. 

Čak i u trenucima kada ih putevi razdvoje, one ne odustaju jedna od druge. No njihovo divno, veliko prijateljstvo, kakvo je mnogima neostvarivo, suočit će se s najtežom kušnjom. 

Katherine Heigl glumi Tully dok je Kate utjelovila Sarah Chalke. Dio glumačke postave su i Ben Lawson, Beau Garret, Yael Yurman i Ali Skovbye. 

Prema dosadašnjim najavama, prva sezona serije će na Netflixu izaći 31. prosinca 2020. i imat će 10 epizoda. 

Inače, Kristin Hannah je poznata po veoma emotivnim i dirljivim knjigama koje tjeraju suze na oči pa nema sumnje da će i serija tako djelovati na gledatelje. Usto, bestseller "Ulica krijesnica" ima i nastavak "Fly Away" pa neće nedostajati materijala za ekranizaciju.

Severina na premijeri filma o Bandiću ukrala show zanimljivom porukom na masci, nju nitko nije ni očekivao