stiže uskoro

Prva ruska serija na Netflixu moderna je adaptacija književnog klasika, a ovo je ljepotica koja će odigrati glavnu ulogu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uskoro na Netflix stiže prva originalna ruska serija, a evo što je zasad sve poznato o njoj.

Moderna adaptacija "Ane Karenjine" bit će prva ruska originalna serija koja će uskoro stići na Netflixovu streaming platformu, piše Hollywood Reporter. Glavnu ulogu u klasičnome Tolstojevu romanu igrat će Svetlana Khodchenkova, glumica iz filma "Tinker Tailor Soldier Spy".

Pogledaj i ovo Labin: Snimanje serije Šakalov dan prizori koji će obići svijet Kaos na ulicama našega grada nakon dolaska oskarovca i Netflixove ekipe, pogledajte fotografije nereda koji su napravili!

U Netflixovoj verziji Ana Karenjina je dama iz visokoga ruskog društva i supruga budućeg gradonačelnika Sankt-Peterburga koja se upušta u ljubavnu vezu s Vronskim, drskim nasljednikom aluminijskog carstva, a njihova veza ugrožava osjetljivu ravnotežu obiteljskih veza i društvenih odnosa.

Tolstojev roman započinje jednom od najčešće citiranih rečenica u svjetskoj literaturi: "Sve sretne obitelji nalik su jedna drugoj, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix Russia (@netflixru)

"Ana Karenjina" smatra se jednim od najvećih svjetskih romana svih vremena. Priča je prevedena na mnoge svjetske jezike i više puta adaptirana za film i televiziju. Jedna od njih je verzija iz 2012. Joea Wrighta u kojoj su glavne uloge utjelovili Keira Knightley kao Karenjina i Aaron Taylor-Johnson kao Vronski.

Roman Kantor, scenarist ruske hit-serije "To the Lake" koja se upravo emitira na Netflixu, napisat će scenarij za modernu adaptaciju slavnog romana.

"Dovesti Anu Karenjinu u Rusiju 21. stoljeća i istodobno je predstaviti cijelome svijetu na njezinu originalnom jeziku na Netflixu za mene je ostvarenje sna", rekao je Kantor. "I to mislim doslovce jer mi je ideja za seriju došla u snu i od tada je nastojim realizirati."

Za produkciju serije zadužena je tvrtka Produkcija 1-2-3 sa sjedištem u Moskvi, a Kantor će preuzeti redateljske dužnosti zajedno s Valerijem Fedorovičem, Evgenijem Nikišovom, Natašom Merkulovom i Aleksejem Čupovom. Snimanje će se odvijati na lokacijama u Moskvi i u Sankt-Peterburgu.

"Neizmjerno smo ponosni što možemo najaviti snimanje svoje prve ruske seriju s Produkcijom 1-2-3", rekao je direktor Netflixovih originalnih serija Michael Azzolino.

"Talentirani tim scenarista, redatelja i producenata stvorio je maštovitu i impresivnu seriju. Uzbuđeni smo što ćemo gledateljima u Rusiji i drugdje u svijetu predstaviti novu viziju ove divljenja vrijedne priče."

Netflix još nije objavio kada će se serija početi premijerno prikazivati. U posljednjih nekoliko godina Rusija je postala tržište u usponu kada su posrijedi visokokvalitetne drame.

(Hina)

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene